Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 18.09.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Bus urbà gratuït i festa infantil per celebrar la Setmana Europea de la Mobilitat
El C22 serà gratuït dijous i divendres, i el parc del Primer d'Octubre acollirà una festa infantil d'Educació Viària, divendres a la tarda
L'Ajuntament de Llavaneres continua amb les propostes de la Setmana Europea de la Mobilitat, una iniciativa que vol promoure l'ús del transport públic, de la bicicleta i del patinet i potenciar itineraris a peu i espais segurs per als vianants. La primera acció va ser el tancament del passeig de la Riera durant tot el dia de diumenge 17 de setembre. Per a aquesta setmana, hi ha previstes dues accions més: la gratuïtat del bus C22 i una festa infantil d'Educació Viària.

 El C22, gratuït durant dos dies 

Amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, el bus urbà C22 serà gratuït els propers dijous 21 i divendres 22 de setembre. És una aposta de la Regidoria de Mobilitat pel foment del transport públic. 

 Festa infantil 

Divendres 22 de setembre, de 16.30 a 20.30 hores, la Regidoria ha programat un seguit d'activitats infantils al parc del Primer d'Octubre per conscienciar els més petits dels beneficis d'una mobilitat sostenible. Hi haurà inflables i un circuit d'Educació Viària amb karts a pedals. Aquesta activitat estarà dirigida per la Policia Local.

Passeig de la Riera, sense cotxes

Diputació de Barcelona
^