Notícies
En marxa 'Som de Barri' per escoltar les necessitats dels veďns de Llavaneres
Podeu demanar hora de trobada si sou d'Avall, Matas i Can Matas

Del 18 d'octubre de 20 de desembre, posem en marxa la primera edició del projecte de participació ciutadana ‘Som de Barri'. Seran trobades amb els veďns dels set barris del poble, es faran tres cops l'any -els dimecres a la tarda, de 18 a 20 hores-, i consistiran en entrevistes personalitzades. 'Som de Barri' manté la voluntat de trepitjar el territori per escoltar quč preocupa a la gent que hi viu. Per atendre aquestes consultes, la nova fórmula que ha triat la Regidoria de Participació Ciutadana i Barris és la d'entrevistes de quinze minuts de durada. Els participants podran sol·licitar hora de trobada, prčviament i a través d’un formulari web -un per a cada barri-, en funció del calendari de visita als barris. En tot cas, també s’atendrŕ els veďns que s’acostin al punt de trobada i que no hagin sol·licitat reunió.

L’objectiu d’aquest nou procés participatiu és impulsar el contacte amb els veïns dels set barris de Llavaneres per conèixer, de primera mà, les seves problemàtiques, reclamacions i queixes i gestionar-ne la millor solució. La proposta consistirà en la celebració de tres trobades per any i barri.

Per fer possible aquest objectiu, la nova fórmula consistirà en trobades personals amb els veïns. Seran entrevistes personalitzades sobre qüestions que, prèviament, els veïns hauran expressat en la sol·licitud de cita prèvia. La durada màxima serà de quinze minuts i els interlocutors seran l’alcalde i regidor de Participació Ciutadana i Barris, Àlex Neira, acompanyat per altres membres del govern municipal i/o de tècnics municipals, en funció de la demanda de temes a tractar. L’equip estarà acompanyat per personal de l’àrea de Participació Ciutadana, que serà l’encarregat de gestionar l’agenda de reunions i també l’atenció a les persones que es puguin acostar al punt informatiu sense cita prèvia (se'ls atendrà a partir de les 20 hores). 

 Reserva hora de trobada 

Els veïns del Centre ja podeu sol·licitar la cita prèvia (hi podreu anar amb un acompanyant), clicant aquí! La trobada serà dimarts 19 de desembre, a la l'OAC de l'Ajuntament.

Els dimecres, de 18 a 20 hores, en un punt diferent de cada barri. Pren-ne nota!

NOM DEL BARRIDATALLOC DE TROBADA
HORARI
Sant Pere- El Balís18 d'octubreOficina de TurismeDe 18 a 20 h
 
Can Sans


25 d'octubre

Pàdel Park LlavaneresDe 18 a 20 h
Bell-Aire i Ametllareda8 de novembre (ajornat al dia 23)Llar d’infants Sant NicolauDe 18 a 20 h
Canafort-El Puntó15 de novembreBar de la zona esportivaDe 18 a 20 h
Avall, Matas i Can Amat22 de novembreSala de lectura d’El Casal de LlavaneresDe 18 a 20 h

Montalt, Catà i Grup Betlem

13 de desembreSala d’actes de Ca l’AlfaroDe 18 a 20 h
CentreDimarts, 19 de desembreOAC de l’AjuntamentDe 18 a 20 h

Som de Barri

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^