Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres obre un grup de discussió per elaborar el nou Pla Local d'Igualtat
La Regidoria d'Igualtat fa una crida ciutadana per recollir diferents punts de vista

La Regidoria d'Igualtat de Llavaneres està treballant en el nou Pla Local d'Igualtat 2024-2027. El primer pas és l'anàlisi dels nivells d'igualtat entre dones i homes al municipi i per conèixer l'opinió de la ciutadania s'organitzarà un grup de discussió. Si us hi voleu inscriure, ho podeu fer emplenant aquest formulari.

Pla Local d'Igualtat

Què és un Pla Local d'Igualtat?  

És un document que recull objectius i mesures per desenvolupar una estratègia integral per a la millora de la igualtat d’oportunitats entre dones i homes, així com per identificar les desigualtats estructurals i fer-hi front.

És una eina clau de planificació i implementació de les polítiques públiques de gènere dels propers anys al municipi que incorporarà la perspectiva de gènere i interseccional a totes les àrees i actuacions municipals, des d’un abordatge estratègic i plenament transversal.

Permet fer una mirada àmplia del municipi, des d’una perspectiva de gènere en tots els àmbits que afecten les persones que hi viuen.

Les actuacions que estableix s’encaminen a afavorir la igualtat de dones i homes en els diferents àmbits de la vida, i a propiciar un model de ciutadania que fomenti l’equitat i la diversitat.

Les fases del pla de treball 

L'elaboració del nou document, que es treballa amb el Servei de Polítiques d'Igualtat de Diputació de Barcelona  i la consultora I Quotidiana, inclou dues fases: diagnosi i pla d'acció.

Actualment es treballa en la fase de diagnosi en la qual es planteja un grup de discussió obert a la ciutadania per conèixer la realitat del municipi. Aquesta informació es complementarà amb altres accions com l'anàlisi de dades quantitatives, les entrevistes individuals i els grups de treball tècnic. 

Un cop completada la primera fase del procés, s’iniciarà el disseny de les accions que han de donar resposta a les necessitats detectades.

Procés de participació ciutadana 

Voleu dir la vostra sobre com fomentar l’equitat de gènere?

El proper dilluns 20 de novembre, de 18.30 a 20.30 h, es dinamitzarà un grup de discussió a la sala de formació de Can Rivière.

Des de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres us convidem a participar-hi perquè el nou Pla Local d’igualtat s'adapti a les necessitats reals de la ciutadania.

La vostra col·laboració resulta imprescindible de cara a poder obtenir una fotografia el més acurada possible de la situació actual.

Si voleu participar en els grups de discussió, inscriviu-vos en el següent enllaç i contactarem amb vosaltres.

Contacteu amb la Regidoria d'Igualtatigualtat@ajllavaneres.cat

93 702 36 26

    Diputació de Barcelona
    ^