Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 26.10.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La Policia enxampa l'autor d'una quarantena de pintades arreu del poble
Serà sancionat d'acord amb l'ordenança de civisme i haurà de fer front als danys econòmics causats

La Policia Local ha detingut un jove de 20 anys, veí de Llavaneres, com a pressumpte autor de la campanya de pintades que aquests darrers dies han aparegut arreu del poble. Una quarantena de grafits en espais públics, com ara contenidors, mobiliari urbà i parets, i també en propietats privades. El cos de seguretat municipal tenia en marxa una investigació des que van començar a aparèixer les pintades. La Policia està recollint la valoració econòmica de tots els desperfectes que ha ocasionat i el detingut n'haurà de fer front. També serà sancionat per una infracció de la vigent ordenança de civisme i convivència ciutadana. 

Dues detencions per delictes contra la salut pública

D'altra banda, aquests darrers dies, els agents de la Policia Local de Llavaneres han practicat dues detencions més per delictes contra la salut pública. Un dels detinguts és veí del poble i l'altre, de Mataró. En tots dos casos, els detinguts van ser detinguts en el decurs de diferents controls de la campanya contra la tinença, el consum i la venda de productes estupefaents a la via pública.

Crida als particulars

Des de la Policia Local i des de l'Ajuntament, fem una crida als particulars perjudicats per les pintades perquè puguin reclamanar-ne la responsabilitat civil. Les persones afectades poden trucar a la Policia Local, al 93 792 69 69 i deixar les seves dades de contacte.

Els fets els vam denunciar públicament en aquesta informació.

Pintades   Pintades a espais públics de la vila

Diputació de Barcelona
^