Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 14.12.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Reforcem la seguretat viària
En marxa la segona fase de la campanya d'asfaltatge de carrers
Les regidories d'Obra Pública i Mobilitat tenen en marxa la segona fase de la campanya d'asfaltatge de carrers en diversos punts del municipi, amb l'objectiu de millorar la seguretat viària. A més, s'han col·locat pilones als quatre passos de la Riera, que en cas de rierada, permetran conèixer el nivell del cabal. Pensant en els usuaris del bus, s'ha instal·lat una nova marquesina al carrer dels Contrabandistes i dos pals a l'avinguda de Can Sans i davant de l'església de Sant Pere.

Una de les principals accions ha estat la reparació del paviment de l'avinguda de Ca n'Amat i del passeig de les Monges. A més, s'han construït dos passos de vianants elevats, un al carrer dels Contrabandistes i un altre a Mas de Xaxàs, que milloraran l'accessibilitat a l'Escola Jaume Llull i al barri de Matas, Avall i Ca n'Amat. També s'han executat les obres de dos reductors de velocitat, un al passeig de les Monges i un altre al passeig de Jaume Brutau. A partir del 2 de gener, es faran altres actuacions als carrers dels barris marítims, Balís, Sant Pere i Can Sans.

Obres del pas de Jaume Brutau.
Obres del pas de Jaume Brutau.

 

Actuació finalitzada a Jaume Brutau.
Actuació finalitzada a Jaume Brutau.
Passeig de les Monges.
Pas del passeig de les Monges.

  

  Pilones a la riera 

D'altra banda, durant el mes de desembre, s'han instal·lat pilones als quatre passos de la Riera. A les pilones hi ha marcats els centímetres, perquè els dies que baixi la riera els conductors puguin valorar el perill que pot suposar travessar-les.

Pilones de la Riera
Les pilones permetran saber el cabal de les rierades.

Diputació de Barcelona
^