Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 10.01.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Reordenem l'esplanada de Jaume Brutau
L'espai d'estacionament torna a regular-se com a zona de limitació horària i es delimita un pas per a vianants i bicicletes

La Regidoria d'Obra Pública i Mobilitat estan redefinint els usos de l'esplanada de Jaume Brutau, davant del CAP Llavaneres. De moment, s'ha delimitat un espai per a vianants i bicicletes, amb una tanca de fusta, que també contribuirà a preservar l'arbrat del pas dels vehicles. Pel que fa a l'espai d'aparcament, torna a regular-se com a zona de delimitació horària gratuïta. Ja ho havia estat temps enrere però s'havia deixat de delimitar amb motiu d'unes obres al passeig. Per fer-ne ús, caldrà col·locar el rellotge horari al vehicle i estacionar-hi durant dues hores com a màxim, com a la resta de places de zona blava del municipi: la Policia Local n'està informant aquests dies als conductors. S'està treballant en altres actuacions per dotar de més usos aquest espai públic.

D'altra banda, a l'altra banda de l'esplanada, hi ha previst situar-hi dues pistes de petanca i, a tocar de la Llorita, s'hi instal·laran dues taules de pícnic, dues papereres triples de reciclatge i una estació de manteniment per a bicicletes. A finals d'any, també es va dotar d'aquest nou mobilitari urbà -taules de pícnic i papereres- altres dos espais de lleure municipal: el parc de Sant Pere i el parc de la Font de la Llorita. 

Esplanada de Jaume Brutau  Esplanada de Jaume Brutau

Diputació de Barcelona
^