Notícies
07.06.2024
Arriba 'Som de Barri, la Festa!'
Trobada del veďnat de tots els barris de Llavaneres, diumenge 16 de juny, d'11 a 14 h, al parc de Ca l'Alfaro

El procés participatiu 'Som de Barri' prepara una sessió molt especial per aquest final de primavera. La Regidoria de Participació i Barris convida a una trobada de tots els barris de Llavaneres en un sol dia, diumenge 16 de juny, i en un únic espai, el parc de Ca l'Alfaro. Una jornada festiva que tindrŕ molts ingredients. Us els expliquem!

El plànol

El parc de Ca l'Alfaro es convertirà, diumenge 16 de juny, durant tot el matí, en l'escenari de 'Som de Barri: la Festa!' Una proposta de la Regidoria de Participació Ciutadana i Barris que farà conviure les reclamacions veïnals amb el nou procés participatiu per un Llavaneres més accessible i, tot, emmarcat en un ambient festiu, amb activitats infantils, música en directe i vermut solidari. D'una banda, hi haurà els espais de 'Som de Barri', en què els visitants podran conversar amb l'alcalde i els regidors. D'altra banda, donarem a conèixer el procés participatiu de 'Som Accessibles'. Aquest projecte treballa per elaborar una diagnosi participada per al futur Pla d'Accessibilitat de Llavaneres. A l'estand de 'Som Accessibles' es generaran espais de diàleg entre les entitats que estan col·laborant en la fase de diagnosi. A més, es proposen dos itineraris pel voltant del parc perquè les persones participants prenguin consciència de les dificultats de mobilitat d'alguns col·lectius.Recordeu!Us podeu inscriure en l'itinerari guiat de 'Som Accessibles', aquí.

 La Festa! 

A més de parlar del dia a dia dels barris i de les millores en accessibilitat, 'Som de Barri: la Festa!' vol ser un espai de trobada i de celebració. Per això, durant tot el matí, s'hi podrà gaudir d'un espai de jocs infantils: hi haurà inflable, taller de pintacares i jocs gegants. 

De 13 a 14 hores, a més, hi haurà música en directe a càrrec d'alumnes i músics de l'Escola Municipal de Música (EMM) Llavaneres i es podrà col·laborar amb Llavaneres contra el Càncer, que servirà un vermut solidari.

 La Festa   Som de Barri

 

Informació relacionada
Diumenge, 16 de juny de 2024
Trobada de tots els barris de Llavaneres
Es farŕ diumenge 16 de juny al matí, des del parc de Ca l'Alfaro, en el marc de 'Som de Barri, la Festa!'
'Som Accessibles' oferirŕ una diagnosi participada al futur Pla d'Accessibilitat de Sant Andreu de Llavaneres
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^