Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 19.06.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Al juliol i a l'agost, 'Canri Estiueja!'
Visita de l'alumnat de 6č de primŕria de l'Escola Jaume Llull i Serena Vall i de 1r i 2n d'ESO de l'Institut Llavaneres al Casal Jove

Durant el mes de juny, l'alumnat de sisč de primŕria de les dues escoles del municipi i els estudiants de primer i segon d'ESO de l'Institut han visitat el Casal Jove. Aquesta activitat, organitzada per la Regidoria de Joventut, ha volgut donar a cončixer les instal·lacions i els serveis que ofereix el Casal als joves del nostre poble i presentar les activitats programades per aquest estiu. Els joves han pogut cončixer de primera mŕ les propostes que s'ofereixen al Casal Jove, que estan adaptades als seus interessos i necessitats.

Durant la visita, el jovent ha visitat les instal·lacions i ha pogut conèixer els serveis que tenen al seu abast i el personal del Casal Jove, també han pogut passejar per l'espai i escollir l'activitat que més els interessava d'entre les opcions disponibles. A més, se'ls ha informat de les diferents activitats, tallers i sortides que s'han planificat per aquest estiu, dissenyades especialment per fomentar la creativitat, el treball en equip i la convivència entre els joves.

Programació CANRI ESTIUEJA 

La programació d'estiu del Casal Jove inclou una àmplia varietat d'activitats, com ara tallers creatius i de cuina saludable, activitats esportives i refrescants, i gimcanes i jocs tradicionals. A més, es duran a terme diverses sortides a parcs aquàtics i d'atraccions i una acampada jove. Aquestes activitats d'estiu estan especialment pensades per promoure l'oci saludable, fent del Casal Jove un espai de referència per als joves del poble.

Des de l'Ajuntament, es convida totes les famílies a informar-se sobre la programació d'estiu del Casal Jove i a inscriure els seus fills i filles a les activitats que més els interessin. La informació detallada i els formularis d'inscripció estan disponibles a la pàgina web de l'Ajuntament i al Casal Jove.

 INSCRIPCIONS 

Inscripcions a les activitats d'estiu a partir de divendres 21 de juny al següent formulari.

Per poder participar-hi, cal que hagueu presentat prèviament el formulari d'inscripció a les activitats d'estiu del Casal Jove, que ha d'estar signat pel pare, mare o tutor legal del menor. Descarregueu-vos aquí el document i porteu-lo al Casal.

Contacteu amb el Casal Jove de Llavaneres casaljove@ajllavaneres.cat

    937023626 / 622453892

    @casaljove

    Diputació de Barcelona
    ^