Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 21.06.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Nova convocatňria d'ajuts per a activitats extraescolars i lleure esportiu
S'han de demanar del 25 de juny al 15 de juliol

La Regidoria d'Esports obre una nova convocatòria d'ajuts econòmics per fer costat a les famílies amb les quotes de les activitats extraescolars esportives i de lleure esportiu del proper curs 2024-2025. Són uns ajuts de caràcter social amb un import total de 21.000 euros, i es podran atorgar 600 euros com a màxim per sol·licitant. L'objectiu és evitar l'exclusió per motius econòmics, familiars i socials i contribuir a l'eliminació de riscos d'exclusió. Es podran tramitar del 25 de juny al 15 de juliol, de manera telemàtica o bé de manera presencial. Us ho expliquem aquí. 

 La convocatòria 

Què es subvencionarà?

  • Des de la fitxa federativa fins a la quota mensual d'una activitat extraescolar i de lleure esportiu d'una entitat o organització esportiva adherida a aquesta convocatòria mitjançant un conveni amb l'Ajuntament.
  • Totes les activitats relacionades amb l'activitat física i l'esport que tinguin seu social i es realitzin a Sant Andreu de Llavaneres.
  • No serà objecte de subvenció el material esportiu, el transport, les dietes i totes aquelles despeses no especificades en les bases i les despeses no subvencionables segons la llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
  • En cas de sol·licitar ajut per a més d'una activitat, es triarà la que justifiqui el cost més elevat.

Quines són aquestes entitats?

  • Entitats esportives inscrites en el registre de l'Ajuntament.
  • Entitats o empreses esportives que ofereixin activitat al municipi.
  • Associacions de famílies dels centres educatius.

A qui s'adreça?

  • A infants i joves d'entre 3 i 18 anys empadronats i/o escolaritzats a Llavaneres.
  • Excepcionalment s'hi inclouran joves de més de 18 anys quan estiguin escolaritzats a la vila durant el curs de la convocatòria.

Com es podrà sol·licitar l'ajut?

Les famílies interessades hauran de presentar un model de sol·licitud i la documentació justificativa en un tràmit telemàtic que trobareu al web municipal. Les peticions s'han de fer del 25 de juny al 15 de juliol. Podeu accedir al tràmit, en aquest enllaç. 

En cas que no es disposi de mitjans electrònics, la sol·licitud es podrà presentar presencialment. Cal demanar cita previa l'Oficina d'Atenció al Ciutadà a través de la web municipal o per telefon al 937023600. 

Els peticionaris lliuraran el formulari i tota la documentació en paper i se'ls farà una còpia de la sol·licitud, segellada amb la data i l'hora de recepció, per tal de registrar les peticions de manera cronològica.

Com es valoraran les peticions?


Caldrà que obtinguin un informe favorable de la Regidoria d'Esports en el qual s'establirà l'import atorgat. Per fer la valoració socioeconòmica, s'aplicaran els criteris establerts a les bases.

Beques

Diputació de Barcelona
^