Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 08.10.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El fort vent fa caure un arbre al carrer de Clòsens i obliga a tancar-lo al pas de vehicles i persones
L'arbre ha quedat suspès damunt del cablejat elèctric i els operaris de la companyia ja treballen per retirar-lo
La Policia Local manté precintat un tram del carrer de Clòsens, entre el carrer de Munt i el carrer del Doctor. El fort vent ha fet caure aquesta matinada un arbre d'una finca privada. L'arbre ha quedat damunt del cablejat elèctric. La companyia de la llum ja està treballant per retirar-lo, però les feines s'allargaran unes hores. Fins que no es resolgui la situació, no s'hi permet el pas de vehicles ni de persones. La Policia ha habilitat un pas alternatiu per als veïns.

Els veïns del carrer podran accedir als seus domicilis des del carrer del Doctor, per Joaquim Matas. A més, s'ha baixat la pilota de Mare de Déu de Lurdes per facilitar l'accés a la part alta de Clòsens. La brigada reforçarà la zona amb tanques per informar-ne els vianants i la Policia distribuirà rètols informatius.

Arbre caigut a Clòsens
Arbre caigut al carrer de Clòsens.

 

Pas alternatiu
Pas alternatiu per als veïns del carrer de Clòsens.

 Altres afectacions 

El vent també ha fet caure altres arbres en diferents punts del municipi, al carrer de Sant Pere i al parc del Primer d'Octubre. La brigada hi està treballant per netejar les zones afectades. En cap cas, però, no hi ha hagut danys personals.

Arbre caigut a Sant Pere

Diputació de Barcelona
^