Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 18.10.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Mou-te pel càncer de mama
Llavaneres fa costat a les dones que han patit i pateixen aquesta malaltia

El 19 d'octubre es commemora el Dia Mundial contra el Càncer de Mama. Llavaneres fa costat al col·lectiu que ha patit i pateix aquesta malaltia. És per això, que el balcó consistorial s'ha vestit amb el lema de suport de la diada i, cada nit, s'il·luminen de rosa Ca l'Alfaro, l'ajuntament i el pas de vianants del passeig de la Riera. A més, amb motiu de la XVI Caminada contra el Càncer de Mama, que tindrà lloc diumenge 27 d'octubre, l'Ajuntament de Llavaneres i l'associació Llavaneres contra el Càncer animen a participar en el 'Repte Llavaneres Move'. Aquesta activitat proposa assolir dos reptes: un de caràcter individual i un de col·lectiu.

  La Marxa 

L'associació Llavaneres contra el Càncer organitza, aquest diumenge 27 d'octubre, la XVI Caminada contra el Càncer de Mama. Inscripcions obertes fins dissabte 26. Més informació, aquí.

Caminada contra el Càncer de MamaItinerari Llavaneres contra el Càncer

Com pots participar en el repte 'Llavaneres Move'?  

  1. Fes activitat física on vulguis, quan vulguis i amb qui vulguis. Pots caminar, córrer o fer qualsevol activitat que comptabilitzi passes.
  2. Descarrega l’aplicació FitToken Move (disponible per a iOS i Android) i vincula-la amb la teva aplicació de salut (Google Fit o Apple Health).
  3. Inscriu-te al repte a través de l’app i comença a sumar passes a partir de diumenge 27 d’octubre. Els teus passos es registraran automàticament.
  4. Comparteix el teu progrés a les xarxes socials amb l’etiqueta #LlavaneresMoveContraElCàncer per inspirar altres a sumar-se al repte.
  • Dates clau del repte:
    Inici: 27 d’octubre (inclòs)
    Final: 30 de novembre (inclòs)
  • Premis:
    Entre totes les persones que superin el repte individual, se sortejarà un lot de material esportiu. Així, a més de contribuir a una bona causa, podràs optar a un premi per la teva participació.
  • Activitat associada:
    El repte començarà el dia de la XVI Caminada contra el Càncer de Mama, que tindrà lloc diumenge 27 d’octubre.
    Més informació i tutorial per vincular l’aplicació:
    En aquest enllaç, trobareu un tutorial pas a pas per descarregar i vincular l’app FitToken Move amb les aplicacions de salut del teu dispositiu, així com informació detallada del repte.

Suma’t a la lluita contra el càncer de mama! Cada pas compta.

Càncer de Mama

Diputació de Barcelona
^