X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 26.11.2009
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Units a favor de la igualtat
L'encesa d'espelmes i la lectura del manifest en contra de la violčncia vers les dones tanquen la Setmana de la Igualtat 2009 a Llavaneres
Encesa d'espelmes a favor de la igualtat

Llavaneres es va afegir al clam internacional en contra de la violència vers les dones, que es commemora cada any el 25 de novembre. I ho va fer amb una encesa d'espelmes i la lectura del manifest. Va ser l'acte central de la Setmana de la Igualtat 2009.
Encesa d'espelmes a favor de la igualtat  Encesa d'espelmes a favor de la igualtat

La plaça de la Vila va ser escenari dimecres 25 de novembre d'una encesa d'espelmes dins de les Jornades per a la Igualtat 2009, que organitza la Regidoria de Benestar Social. Durant l'acte, la regidora d'Urbanisme, Sandra Carreras, va llegir el manifest del Dia Internacional contra la violència vers les dones. La trobada va aplegar una vintena de persones.

Encesa d'espelmes a favor de la igualtat

Teatre al carrer i a l'escola

Teatre al carrer, dins els actes de la Setmana de la Igualtat 2009A més de l'acte d'encesa d'espelmes, la Setmana de la Igualtat 2009 també ha inclòs altres dues activitats. La primera va consistir en una representació teatral al carrer, divendres 20 de novembre, coincidint amb el mercat setmanal del passeig de la Mare de Déu de Montserrat (a la fotografia). L'obra portava per títol el Crim dels llençols blancs i va anar a càrrec de Lapsus Teatre. Les activitats també s'han volgut traslladar a l'escola, concretament al CEIP Labandària, per fer arribar aquest missatge d'igualtat de gènere als més petits. Dimecres 25 de novembre al matí, el centre va acollir la representació de l'obra Ningú més que l'altre.

Informació relacionada
Dimecres, 25 de novembre de 2009
Lectura del manifest per la no violčncia i encesa d'espelmes
Dimecres, 25 de novembre de 2009
“Ningú més que l'altre”, a cŕrrec de Lapsus Teatre
Divendres, 20 de novembre de 2009
“El Crim dels llençols blancs”, a cŕrrec de Lapsus Teatre
Comencen els actes de la Setmana de la Igualtat 2009
Diputació de Barcelona
^