X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 18.02.2010
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'11a Festa del Pèsol es farà del 22 al 25 d'abril
La Festa del Pèsol de LlavaneresCanvi de data. L'11a Festa del Pèsol 2010 se celebrarà del 22 al 25 d'abril; s'ha decidit endarrerir atenent la petició dels productors, que asseguren que a causa del fred la collita porta retard. Com sempre, els dies centrals de la celebració seran dissabte i diumenge, amb el parc de Ca l'Alfaro com a escenari, però des de dijous hi haurà activitats per anar fent boca.
Reunió de la festa del pèsol

La Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme està treballant en l'11a Festa i Mostra Gastronòmica del Pèsol. A primers de febrer, es va celebrar la primera reunió general, a la qual hi van assistir productors del pèsol garrofal de Llavaneres i comerciants locals, i que va servir per començar a planificar els detalls de la celebració d'aquest 2010. A la foto, el regidor de Promoció Econòmica, Josep Molina, i la tècnica de l'àrea Gemma Batayé, adreçant-se als assistents. Per continuar avançant en l'organització de la festa, el consistori convida a una segona reunió general, el proper dimecres 10 de març, a les 16.00 hores, a la sala polivalent de Ca l'Alfaro.

Actes previstos

Una de les més activitats prèvies més destacades serà el Sopar de gala del Pèsol, que organitza directament el restaurant Vil·la Minerva i que se servirà el 22 d'abril. El preu del menú és de 50 euros per comensal i les reserves ja es poden fer a través d'aquest formulari.

L'acte central de la festa serà, com sempre, la degustació popular de diumenge 25 d'abril al matí. Enguany, l'organització vol tornar a convidar com a visitant d'honor a Floren Domezáin, productor del Guisante de lágrima, de Tudela (Navarra), que l'any passat no va poder assistir al certamen per un imprevist d'última hora.

Durant tot el cap de setmana, des de dissabte al matí i fins diumenge al migdia, l'activitat se centrarà al parc de Ca l'Alfaro, on es tornaran a instal·lar, com l'any passat, els estands dels productors de pèsol garrofal de Llavaneres. La fira es completarà amb oferta gastronòmica complementària. Una altra de les cites que ben segur es tornarà a oferir als visitants és el sopar popular del pèsol, la nit de dissante 24 d'abril.

A mesura que es vagin concretant els detalls de la celebració, us anirem ampliant la informació.

La Mostra Gastronòmica

D'altra banda, durant tot el mes, els restaurants participants oferiran els menús amb pèsols de Llavaneres en el marc de la Mostra Gastronòmica.

Informació relacionada
Caralba, una formació integrada per dues joves llavanerenques, obté el segon premi
Fotos de dissabte 24 d'abril al recinte firal del parc de Ca l'Alfaro
11a Festa del Pèsol: degustació popular, diumenge 25 d'abril, al parc de Ca l'Alfaro
Diumenge, 25 d'abril de 2010
Diumenge, 25 d'abril de 2010
Exposició i venda per part de productors de pèsol garrofal i comerciants
Diumenge, 25 d'abril de 2010
Trobada de música i art al carrer
Dissabte, 24 d'abril de 2010
Dissabte, 24 d'abril de 2010
Activitat infantil
Dissabte, 24 d'abril de 2010
Sensacions i iniciació a la marqueteria
Dissabte, 24 d'abril de 2010
Dissabte, 24 d'abril de 2010
Trobada de música i art al carrer
Dissabte, 24 d'abril de 2010
Exposició i venda per part de productors de pèsols i comerciants
Llavaneres celebra la diada de Sant Jordi en el marc de la Festa del Pèsol i convidant a visitar el nou parc de Can Rivière
Divendres, 23 d'abril de 2010
Divendres, 23 d'abril de 2010
Les fotos del 3r Sopar del Pèsol al restaurant Vil·la Minerva, dijous 22 d'abril: tret de sortida dels actes de l'11a Festa del Pèsol
Són un obsequi d'Horta Rabassa i l'Ajuntament els hi lliurarà demà en el tradicional esmorzar amb motiu de la Festa del Pèsol
Arrenca l'11a Mostra Gastronòmica del Pèsol de Llavaneres
Diputació de Barcelona
^