X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 22.10.2010
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La mostra gastronòmica de la tardor se serveix del 19 al 30 de novembre
Del 19 al 30 de novembre, 14 restaurants de Llavaneres conviden a degustar menús especials amb poma farcida, bolets i coca de Llavaneres
Pomes farcides Rossinyols Coca de Llavaneres

Les pomes farcides de Sant Andreu, la cuina del bolet i la coca de Llavaneres. Aquests són els protagonistes dels menús especials que del 19 al 30 de novembre serviran 14 restaurants locals amb motiu de la 12a Mostra Gastronòmica de Promoció de Productes Típics. A més de gaudir de la mostra, la vila convida a participar del programa que, el cap de setmana del 20 i 21 de novembre, omplirà d'activitat el passeig de la Mare de Déu de Montserrat, amb la finalitat de promoure aquests plats típics de la tardor i les postres més característiques de Llavaneres.

Els menús

PINS MAR
Assortiment de bolets
Poma de Sant Andreu
Coca de Llavaneres
Pa
Cafè
Preu per persona: 33,00 €
(IVA inclòs)


EL RACÓ DEL NAVEGANT
Carpaccio de tomàquet amb poma i foie (17,82 €)
Calamarsos saltejats amb ceps (26,46 €)
Suprema de llobarro amb all, romaní i farigola (29,05 €)
(IVA inclòs)


MASIA GRAUPERA
Ous amb bolets i llagostins
Poma farcida
Coca de Sant Andreu de Llavaneres
Preu per persona: 25,92 €
(IVA inclòs)


NOSTRUM LLAVANERES
Arròs de muntanya a la cassola (4,70 €)
Vedella amb bolets (6,25 €)
Peus de porc amb llenegues (6,20 €)


LA BRASA 48
Saltat de rossinyols o xató
Poma farcida a l´estil de Llavaneres
Coca de Llavaneres
Preu per persona: 30,00 €
(IVA inclòs)


HANDICAP RESTAURANT
Rossinyols amb botifarra negra i del perol
Lluç a la planxa amb trompetes de la mort i seques
Coca de Llavaneres
Preu per persona: 29,00 €
(IVA inclòs)


MAS NADAL
Saltat de bolets o brou de peix
Vedella amb bolets o conill amb bolets
Coca de Llavaneres o pinya farcida amb crema
Preu per persona: 24,30 €
(IVA inclòs)


LA PANIFICADORA
Amanida tèbia de bolets o timbal d´escalivada o saltat de bolets amb gambes o tallarines amb salsa de ceps
Entrecot al gust (mostassa, pebre verd...) o bacallà al gust (samfaina, rocafort...) o xurrasco de vedella o fricandó amb poma
Coca de Llavaneres o tiramisú o sorbet de llimona
Cafè
Vi negre de la casa (Rioja) o portell rosat (Conca de Barberà), refresc, cervesa o aigua
Preu per persona: 25,00 €
(IVA inclòs)


CAN MORERA DELS TARONGERS
Milfulls de patata, botifarra negra i rossinyols
½ ració de turbot rostit amb alls tendres i amb trompetes de la mort
½ ració de galta de vedella estofada amb vi negre amb rossinyol de pi
Coca de Llavaneres
Vi Erumir criança (DO Penedès)
Preu per persona: 35,00 €
(IVA inclòs)


EL POU DE LLAVANERES
Coca de pasta de full i ceps
Fruita del bosc
Dau de fricandó amb rossinyols
Coca de Llavaneres o Tatin de poma
Preu per persona 45,00 €
(IVA inclòs)


SIDRERIA RESTAURANT GERNIKA
Broqueta de benvinguda
Truita de bacallà
Xoricets amb sidra (poma)
Mitjana a la brasa de carbó d´alzina o bacallà brasa
Formatge Idiazábal, codonyat i nous
Coca de Llavaneres
Sidra amb Txotx Zapian
Cafè i xopet
Preu per persona: 36,00 €
(IVA inclòs)


MASIA BARTRÉS
Poma farcida a l'estil de Llavaneres (12,96 €)
Saltat de bolets del temps amb botifarra del perol (8,64 €)
Vedella amb bolets (7,02 €)
(IVA inclòs)


GOOD & FUNNY
Saltejat de bolets amb botifarra blanca i negra sobre torrada de pagès
Fricandó amb bolets
Poma farcida de la iaia Quica
Xarrup de llimona
Coca de Llavaneres
Beguda no inclosa
Preu per persona: 21,00 € (IVA inclòs)


SABORS RESTAURANT
Amanida tèbia de rossinyols, tomàquet i mongeta verda amb vinagreta d'ametlla marcona
Bacallà confitat amb regust de trompetes de la mort o cua de bou estofada amb rovellons
Coca de Llavaneres
Vi i cafè inclòs
Preu per persona: 35,00 € (IVA inclòs)


Restaurants  participants

CAN BLIDU. Pg. de Joaquim Matas, 31.Tel. 937 952 641
EL RACÓ DEL NAVEGANT. Port Balís, 24.Tel. 937 928 613
El POU DE LLAVANERES. Av. de Sant Andreu, 43-47. Tel. 937927693
SIDRERIA RSTAURANT GERNIKA. Port Balís. Tel. 937929600
GOOD & FUNNY. Pg. de les Monges, 2. Tel. 937 952 010 / 937 952 646
HANDICAP RESTAURANT. Ctra. BV-5031, km 7. Tel. 937 913 498
LA BRASA 48. C. de Munt, 48.Tel. 937 926 419
LA PANIFICADORA. C. del Doctor, 17, baixos. Tel. 937 928 085
MASIA GRAUPERA. Pg. de les Monges, 48. Tel. 937 926 447
NOSTRUM LLAVANERES. Camí de la Masia, 5, local 1. Tel. 937 929 456
PINS MAR. Ctra. N-II, km 651. Tel 937 926 902
RESTAURANT MAS NADAL. Veïnat d´Avall, 8.Tel. 937 927 244
RESTAURANT MASIA BARTRÉS. Pg. Bellaire, 48. Tel. 937 927 001
CAN MORERA DELS TARONGERS. Pg. de les Alzines, 16. Tel. 937 929 351
VIL·LA MINERVA. Camí Pas del Pla, 3.Tel. 937 926 104
MENJAR CUITS ROSETA. Av. de Pau Casals, 29-31, local 13. Tel. 937 926 164
D´GUST. C. dels Pintors Masriera, 10.Tel. 937 926 087

Informació relacionada
Record amb imatges de l'exposició de bolets, la fira Alimentabò i la degustació popular de la coca de Llavaneres, la poma farcida i la cuina del bolet
Diumenge, 21 de novembre de 2010
Amb la cobla Iluro
Diumenge, 21 de novembre de 2010
Pomes farcides, bolets i coca de Llavaneres, oferts pels restauradors, cuiners i pastissers de la vila
Diumenge, 21 de novembre de 2010
Diumenge, 21 de novembre de 2010
"El vestit nou de l'emperador", a càrrec de la companyia Rocamora
Diumenge, 21 de novembre de 2010
Diumenge, 21 de novembre de 2010
Fira d'alimentació, de la tardor i del bolet amb productes de la terra i d'artesania alimentària del Maresme
Diumenge, 21 de novembre de 2010
Dissabte, 20 de novembre de 2010
Dissabte, 20 de novembre de 2010
Dissabte, 20 de novembre de 2010
Dissabte, 20 de novembre de 2010
Fira d'alimentació, de la tardor i del bolet amb productes de la terra i d'artesania alimentària del Maresme
Dissabte, 20 de novembre de 2010
Dissabte, 20 de novembre de 2010
Sortida lliure
Dissabte, 20 de novembre de 2010
Dissabte, 20 de novembre de 2010
Fira gastronòmica
Divendres, 19 de novembre de 2010
L'Alimentabò, la 1a sortida de botigues al carrer, la degustació popular i l'exposició de bolets, els ingredients principals de la festa, que se celebra els dies 20 i 21 de novembre al passeig de la Mare de Déu de Montserrat
Diputació de Barcelona
^