X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 06.11.2007
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El comerç de Llavaneres surt al carrer en la primera fira de la tardor i el bolet
L'Alimentabo se celebra dissabte al passeig de la Mare de Déu de Montserrat i s'hi podrà trobar, a més de bolets, aliments i altres productes de la temporada
Rossinyols

Una quinzena de comerços participaran aquest dissabte 10 de novembre a l'Alimentabo, fira de tardor i bolet, que es farà al passeig de la Mare de Déu de Montserrat durant tot el dia. És una proposta de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç, que compta amb el suport de la Unió de Botiguers i Serveis (UBS) de Llavaneres.

A partir de les onze del matí i fins a dos quarts de nou del vespre, aproximadament, aquest dissabte dia 10, el passeig de la Mare de Déu de Montserrat s'omplirà d'activitat comercial. Hi podrem trobar una quinzena d'expositors, en la majoria dels casos, de comerços de la vila, però també algun d'arribat des d'altres punts del país.

Es tracta d'una fira multisectorial de tardor, la primera que es farà a la nostra vila i que s'emmarca en la 9a Promoció de Productes Típics, que durant el mes de novembre exhibirà les excel·lències gastronòmiques de Llavaneres.

A una bona part dels estands, es podran veure, comprar i, fins i tot, degustar aliments de temporada. El producte estrella serà el bolet però també hi haurà codony, magrana, mandarina i altres fruites i verdures típiques de tardor.

A més d'alimentació, però, hi haurà expositors d'altres productes comercials de tardor: roba, decoració, flors i plantes i també fotografia. Entre altres propostes, els visitants de la fira podran degustar alguns productes i veure una demostració de revelat digital a l'instant.

Com a novetat d'aquesta fira cal destacar la campanya d'inscripció a través d'internet. Bona part dels expositors s'han inscrit tot omplint el formulari creat en el web municipal, aquí.

Informació relacionada
Diumenge, 25 de novembre de 2007
9a Promoció de Productes Típics
Diumenge, 25 de novembre de 2007
9a Promoció de Productes Típics
Dissabte, 24 de novembre de 2007
9a Promoció de Productes Típics
Divendres, 23 de novembre de 2007
9a Promoció de Productes Típics
Serà aquest diumenge dins de la 9a Promoció de Productes Típics, que començarà dissabte amb la recollida i exposició de bolets
La 9a Mostra Gastronòmica de Llavaneres ofereix degustar menús que inclouen poma farcida, coca de Llavaneres i bolets
Dissabte, 10 de novembre de 2007
Menús disponibles als restaurants participants, fins el 25 de novembre
Diputació de Barcelona
^