X
Estat d'alarma: Covid-19.
Ca l'Alfaro
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 14.11.2007
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres vol un món sense violčncia
La població organitza les Jornades per a la no violčncia del 19 al 29 de novembre, amb tot un seguit d'activitats
Jornades per a la no violčncia

Per commemorar la Diada Internacional contra la Violčncia envers les Dones, Llavaneres organitzarŕ del 19 al 29 de novembre una nova edició de les Jornades per a la no violčncia. Hi ha diverses propostes per tal de contribuir a quč la societat en prengui conscičncia.

Les jornades es presentaran dilluns 19 de novembre, a les 19.30 hores, en un acte a la sala de plens de l'Ajuntament, en quč es convida a una lectura de contes a favor de la pau. La següent proposta serŕ l'endemŕ, dimarts 20, al Casal de la Gent Gran Gran, on es proposa participar d'un Cine Fňrum.

L'acte central es viurŕ divendres 23 de novembre, a partir de les 18.30 hores. En primer lloc, es donarŕ pas a la conferčncia Amor? Una conferčncia sobre la violčncia de gčnere. Tot seguit, cap a les 20.00 hores, a la plaça de la Vila es llegirŕ el manifest contra la violčncia de gčnere i s'encendran espelmes en record de les víctimes.

Pedagogia a les escoles

Una de les parts més importants del programa de les Jornades per a la no violčncia de Llavaneres s'ha reservat per als alumnes de 4rt de primŕria del CEIP Serena Vall i el CEIP Sant Andreu. Els nens i nenes estan participant aquests dies en un concurs de dibuix i narració, relacionat amb el rebuig a la violčncia. Els premis del concurs es lliuraran divendres 23 al matí, a la sala de plens de l'Ajuntament (i no a l'envelat, com s'havia anunciat inicialment).

A més, de dilluns 26 a dijous 29, als dos centres es portarŕ a terme un taller de prevenció de la violčncia de gčnere, sota el títol Ni princeses encantades, ni prínceps blaus, adreçat als mateixos alumnes. El taller es completarŕ amb la visita a l'exposició Un món sense violčncia.

Les Jornades les organitza la Regidoria de Benestar Social, amb la col·laboració de les dues escoles de la vila, de la Diputació de Barcelona i de l'entitat Espai per a la Igualtat.

Més informació


MANIFEST
Aquí podeu llegir el manifest d'aquest 2007 del Dia Mundial contra les violčncia envers les dones, que es commemora el 25 de novembre.


CARTELL DE LES JORNADES

Cartell Jornades per a la no violčncia

Cliqueu aquí

Fitxer: cartell_jornades_trc.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pŕgines: 1
Mida: 871,67 kB

Informació relacionada
Llavaneres rebutja la violčncia i reclama un món on viure en harmonia
Dilluns, 26 de novembre de 2007
Sota el lema Ni princeses encantades ni prínceps blaus
Divendres, 23 de novembre de 2007
Actes a favor de la igualtat de gčnere
Divendres, 23 de novembre de 2007
Dimarts, 20 de novembre de 2007
Dilluns, 19 de novembre de 2007
Sota el lema Un món sense violčncia
Diputació de Barcelona
^