X
Emergčncia per sequera!
Notícies
19.12.2011
Llavaneres amb la Marató recull 1.207,34 euros
La xifra inclou la recaptació de quatre activitats: la cadena humana, la tómbola solidŕria de joguines, la flashmob i l'espectacle infantil organitzat per la Xarxa

Llavaneres amb la Marató 2011. Flashmob

Llavaneres amb la Marató ha recaptat aquest any 1.207,34 €. Aquests diners s'han dipositat ja al compte corrent de la Marató de TV3, que aquest any s'ha dedicat als transplantaments. Llavaneres hi contribueix amb el que s'ha recollit en les quatre activitats organitzades a benefici de la Marató: la cadena humana, la tómbola solidària de joguines, la flashmob i l'espectacle infantil organitzat per la Xarxa.

La primera activitat organitzada aquest 2011 a Llavaneres a benefici de la Marató de TV3 va ser la cadena humana del passat diumenge 4 de desembre, en col·laboració amb Arenys de Mar, Sant Vicenç i Caldes d'Estrac. Ha estat precisament la novetat d'aquest any. La campanya solidària s'ha completat amb altres tres propostes aquest passat cap de setmana: la tòmbola solidària de les joguines recollides a les escoles de la vila, que s'ha fet dissabte i diumenge a la plaça de la Vila; la flashmob, que es va ballar diumenge al migdia, i  l'espectacle infantil que la Xarxa d'Espectacles Infantil i Juvenil va organitzar diumenge a la tarda a El Casal de Llavaneres i que va aconseguir una recaptació de 285 €. La suma de les quatre activitats dóna la xifra final de 1.207'34 €.

Tot plegat ha estat possible gràcies a la col·laboració dels voluntaris de Llavaneres amb la Marató: Robert Devesa, Núria Bonada, Natàlia Radó, Gemma Gibert, Minerva López, Roser Cerdà, Clara Sánchez, Domènec Canal, Salomé Royo, Albert Artigas, Tomàs Pujol, Marta Serrra, Anna Comas, Lola Gelabert, Pere Torrents, Elisenda Roig,  Anna Casals, Lídia Montsant, Anna Radó,  Edurne Vega i Pintors Llavaneres. I també a la col·laboració de les entitats: Gim Llavaneres, La Dona per la Dona, Associació de Familiars de Malalts Mentals, Fundació Ropka, Llavaneres contra el Càncer, El Casal de Llavaneres, la Xarxa d'Espectacles Infantils i Juvenils, Escola Bressol Sant Nicolau, Escola Bressol La Minerva, Escola Sant Andreu, Escola Serena Vall i Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres.

A tots els que hi heu col·laborat, moltes gràcies!

Podeu consultar l'àlbum de fotos, aquí.

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^