X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 07.11.2013
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
"Segueix la teva llum"
L'Associació de les Llums ha enregistrat un CD de nadales que compta amb la participació d'entitats i grups locals

CD de nadales  CD de nadales

Segueix la teva llum. Aquest és el títol del treball discogràfic que ha editat l'Associació de les Llums de Llavaneres, amb la participació d'entitats i artistes locals. El CD es presentarà públicament el proper diumenge 24 de novembre, a dos quarts de set de la tarda, a El Casal de Llavaneres, i es podrà adquirir per 5 euros. Es tracta d'un projecte solidari que surt a la llum per consolidar el servei de reforç escolar que porta a terme l'entitat al Casal de Joves. L'objectiu és poder contractar una persona en situació d'atur i, d'aquesta manera, fomentar l'ocupació i ajudar les famílies del nostre poble.

Són un total de 15 temes en què es barregen cançons corals tradicionals amb peces d'artistes i grups locals coneguts. A Segueix la teva llum, hi trobarem des de nadales interpretades pel cor infantil de l'Escola Municipal de Música de Llavaneres, per l'Agrupament Escolta (AE) l'Esclat, per Llavaneres contra el Càncer, pel Casal El Pèsol i pels Geganters d'El Casal de Llavaneres, pel que fa a entitats; fins a temes enregistrats per artistes locals: Sander Clasen, Perversions, Ultraído, Nune, Laura Nogués i Rocsy i Laini.

El projecte ha estat coordinat per Natàlia Radó, de l'Associació de les Llums, que també és l'autora de la peça amb què es tanca el disc i que dóna nom al treball: Segueix la teva llum. La cançó està interpretada pels voluntaris de l'Associació de les Llums.

L'entitat vol agrair el suport de Marcel Ferrer, que ha acompanyat els solistes amb el piano durant tot el procés d'enregistrament, i de Domènec Canal, Guillem Tornés i Edurne Vega per la cessió de material tècnic.

Presentació pública

El CD de Nadales es presentarà públicament diumenge 24 de novembre, a les 18:30h, amb un acte que comptarà amb actuacions en directe, projecció del making off del disc i aperitiu popular per a tots els assistents. L'acte es podrà seguir en directe a través de Ràdio Llavaneres, al 107.8 FM. Després de la presentació pública del dia 24, el disc es podrà adquirir per 5 € en diferents establiments comercials de la vila.

Podeu trobar totes les novetats de la presentació i l'elaboració d'aquest treball al seu perfil del Facebook.

Diputació de Barcelona
^