X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 30.01.2014
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Reunió de treball: "Forma't 2014" i accions de suport a empresaris i emprenedors
El proper divendres 7 de febrer, a les 10 del matí, a la Biblioteca municipal de Llavaneres

Xerrada a càrrec de Míriam Cerdan

La Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme convoca una reunió el proper divendres 7 de febrer, a les 10 del matí, a la Biblioteca Municipal de Llavaneres per donar continuïtat al cicle per a la formació i l'ocupació Forma't. La voluntat del govern municipal és escoltar les inquietuds d'empresaris, emprenedors i comerciants per planificar les properes sessions i alhora per definir estratègies de suport a aquest col·lectiu.

Aquesta trobada es convoca a petició dels assistents al Forma't 2013, que els ajuntaments de Llavaneres i de Sant Vicenç van organitzar d'octubre a desembre. Entre altres aspectes, s'hi parlarà de la cessió d'un espai al Casal de Joves per posar-lo a disposició d'emprenedors locals i s'hi concretaran les temàtiques de les futures sessions del cicle, seguint les preferències dels interessats.

Les noves tecnologies, el màrqueting i internet, el lideratge i els idiomes són els temes que més interessen els usuaris, segons els resultats de les enquestes d'assistència i avaluació del Forma't 2013. Pel que fa als cursos, la majoria d'enquestats voldria instruir-se en gestió i ús de les xarxes socials, disseny i creació de webs, comerç electrònic i creació d'App per a mòbils. Els participants en el Forma't prefereixen continuar amb les sessions matinals. Dels 64 enquestats, el 51% són aturats, hi ha un 33% d'empresaris i el 16% restant són treballadors.

Els assistents al Forma't 2013 continuen el contacte a través de les xarxes socials, entre d'altres, per mitjà del grup d'emprenedors que va crear la llavanerenca Míriam Cerdand a Linkedin, arran de la sessió que va oferir a la Biblioteca de Llavaneres. Us ho recordem aquí. Actualment, ja són 79 les persones que formen part d'aquest grup.


Èxit del "Forma't" 2013
El Forma’t es va tancar al mes de desembre amb un índex de participació molt positiu. Pel que fa als sis tallers que impartits a Llavaneres, hi van assistir 124 persones: 46 treballadors en actiu o empresaris i 78 persones en situació d'atur però amb iniciativa i ganes d'emprendre. La darrera sessió es va celebrar el 17 de desembre a càrrec de Pilar López, que és coach i consultora de desenvolupament personal.

REUNIÓ: FORMA'T 2014

Divendres 7 de febrer, a les 10h, a la Biblioteca municipal de Llavaneres (carrer Clòsens, 65)

Ordre del dia

1. Necessitats actuals de les persones emprenedores i empreses locals
2. Preferències formatives pel 2014 i recollida de propostes
3. Formes de col·laboració entre empreses, i amb l'administració
5. Proposta de creació d'un espai coworking per a persones emprenedores
4. Proposta de creació d'un banc d'idees empresarials
5. Suggeriments, precs i preguntes

Diputació de Barcelona
^