X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 10.12.2007
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Èxit de la Fira de Nadal
Hi han passat més de 2.000 visitants per comprar tota mena de productes de temporada i participar de les activitats per a grans i petits. L'àlbum de fotos !
Fira de Nadal

L'afluència de públic a la Fira de Nadal 2007 de Llavaneres ha estat molt bona. Durant els cinc dies de mostra nadalenca, l'activitat no ha parat al passeig de la Mare de Déu de Montserrat. L'àlbum de fotos!

Fira de NadalLa primera fira de Nadal de Llavaneres, organitzada del 5 al 9 de desembre, per la Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme ha estat un èxit. Durant els cinc dies, hi han passat més de 2.000 persones, tant els expositors com els visitants han mostrat un alt grau de satisfacció, segons la valoració que ha recollit la Regidoria. Segons les dades de satisfacció de l'enquesta a expositor, la valoració general és de bé o molt bé i la intenció és tornar a participar-hi l'any vinent. Aquesta ha estat la primera edició d'una fira de Santa Llúcia a Llavaneres.

Els visitants han pogut comprar tota mena de productes típics de la temporada de Nadal, des d'ornaments per a llar, pessebres i plantes, fins a alimentació. Al passeig de la Mare de Déu de Montserrat es van instal·lar catorze expositors. Com a obsequi als assistents, diumenge a la tarda es va oferir una degustació popular de torrons, neules, polvorons, bombons i massapans per a tothom.
Fira de NadalA més de visitar els estands, s'ha ofert un ampli programa d'activitats, adreçades sobretot als més petits de la casa, i la participació ha estat notable. Entre les propostes més atractives, cal destacar la participació en el caga tió, que ha agradat molt. Durant els dies de fira, també s'ha pogut visitar un pessebre ben particular, amb cases, ponts i figueretes fetes de plastilina i paper, a càrrec de les escoles del municipi. A més, es va convidar les famílies a assistir a una sessió de conta contes dedicada al Nadal i es va organitzar un taller de manualitats. Els nens i nenes van poder fer un barret de Pare Noel i un arbre de Nadal.

Informació relacionada
Dissabte, 5 de gener de 2008
Dilluns, 31 de desembre de 2007
Sopar, cava, raïm de la sort, cotilló i ball
Dilluns, 31 de desembre de 2007
Diumenge, 30 de desembre de 2007
Dijous, 27 de desembre de 2007
Festival infantil i juvenil
Dissabte, 22 de desembre de 2007
A càrrec de la Companyia Inestable
Torna una nova edició del Festival infantil i juvenil JOKS, del 27 de desembre al 5 de gener
La Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme engega tot un seguit d'activitats als carrers del poble per fer costat al comerç local
La tradicional cantada de nadales ha omplert aquest matí l'envelat de Jaume Brutau
Diputació de Barcelona
^