X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Publicacions oficials | PUBLICAT 03.05.2010
Versió per imprimir
Secretaria
Gestió del servei de bar al camp de futbol municipal
  • Descripció
    BAN

     
    Es fa públic que la Junta de Govern Local de l'Ajuntament en sessió celebrada el dia 26 d´abril de 2010 va aprovar el Plec de clàusules econòmiques i administratives i de condicions tècniques per a la gestió del servei de BAR DEL CAMP DE FUTBOL MUNICIPAL DE SANT ANDREU DE LLAVANERES mitjançant procediment de contractació obert i forma de concurs públic redactats per aquest Ajuntament.
     
    D´acord amb l'article 277.1 del Text Refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya aprovat per DL 2/2003 de 28 d´abril, l´esmentat plec de clàusules es sotmet a informació pública per un termini de vuit dies hàbils comptadors a partir de l´endemà de la publicació d´aquest anunci.
     
    Simultàniament es convoca concurs, si bé condicionat resolutòriament al tràmit d´informació pública del plec de clàusules.
     
    Objecte del contracte: Contractació dels serveis de prestació al públic de tots els serveis propis de l´activitat de bar dins del recinte de la zona esportiva.
     
    Tipus de licitació:  El cànon s´abonarà mitjançant la prestació de serveis de consergeria  i neteja de les instal·lacions, durant els cap de setmana.
     
    Durada del contracte: En principi serà a precari. Una vegada acabat el precari serà de 2 anys.
     
    Publicitat dels Plecs de Clàusules Administratives i Tècniques: Estarà a disposició dels interessats tots els dies hàbils a l´Ajuntament de 9 a 14 hores, Plaça de la Vila, núm. 1, 08392 de Sant Andreu de Llavaneres; telèfon: 93.702.36.00; Fax: 93.702.36.39.
     
    Obtenció de còpies dels Plecs de Clàusules: A l´Oficina d´Atenció al Ciutadà (OAC) de l´Ajuntament, situat a la Plaça de la Vila, núm. 1, 08392 de Sant Andreu de Llavaneres; telèfon: 93.702.36.00; Fax: 93.702.36.37. Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i dimarts i dijous de 16 a 20 hores.
     
    Garanties : Les que preveu la clàusula 13a del Plec de Clàusules Administratives
     
    Presentació de proposicions: durant el termini de tretze dies naturals a comptar a partir de l´endemà de la darrera publicació de l´anunci en el Butlletí Oficial de la província, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al Tauler d´anuncis de l´Ajuntament i al web www.santandreudellavaneres.cat.
     
    Obertura de proposicions: Documentació Administrativa i tècnica: l´obertura de les ofertes es realitzarà en el termini màxim de cinc dies comptant des de la data de finalització del termini per a la seva presentació.
     
    Documentació a presentar: La que preveu la clàusula 17a del Plec de Clàusules Administratives.
     
    Despeses dels anuncis: Les que preveu la clàusula 14a del Plec de Clàusules Administratives.
     
    Sant Andreu de Llavaneres, 29 d´abril de 2010.


    L´ALCALDE,

    Bernat Graupera i Fàbregas

  • Documents

    Documentació annexa

    Plec de clàusules administratives

    CATCert certifica que en data 04-05-2010 10:08:55 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

    Plec de clàusules tècniques

    CATCert certifica que en data 03-05-2010 11:33:05 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.
Diputació de Barcelona
^