X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Publicacions oficials | PUBLICAT 02.10.2013
Versió per imprimir
Promoció Econňmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum
Sol·licituds de vacants del mercat municipal durant el 2014
Les peticions s'han de fer arribar del 4 de novembre al 4 de desembre
  • Descripció

    Mercat municipal

    L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres informa que del 4 de novembre al 4 de desembre s'obrirà un termini de presentació d'instàncies per a l'elaboració d'una llista d'espera per a les vacants de parades que hi puguin haver durant el 2014.

    Les persones que hi estiguin interessades cal que presentin una instància genèrica presencialment a l'OAC de l'Ajuntament o a través de l'E-tram, indicant clarament el producte pel qual es vol entrar a formar part de la llista d'espera.

    Juntament amb la instància caldrà adjuntar fotografies i documents que acreditin els mèrits que es valoren a les bases per millorar-ne la puntuació (experiència en mercats, venda de productes ecològics, disposar d'emprovador, acceptar el pagament amb targetes de crèdit, etc). Podeu descarregar aquí el document per a la redacció de la declaració responsable.

    Podeu consultar l'anunci de la convocatòria  i les bases per a l'atorgament de parades en els documents adjunts.

  • Documents

    Anunci

    Anunci

    CATCert certifica que en data 02-10-2013 09:49:58 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 4
    Mida: 161.78 kB

    Bases

    Bases

    CATCert certifica que en data 02-10-2013 09:57:22 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 1
    Mida: 67.24 kB

Diputació de Barcelona
^