X
Telèfon per a situacions de vulnerabilitat
La Minerva 2020
Botó que mostra/amaga menú lateral
Formularis
Formularis
Incidències a la via pública

Incidències a la via pública

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres posa a disposició dels veïns i veïnes aquest formulari amb la voluntat de vehicular d'una manera més àgil i eficaç les incidències que els ciutadans detectin a la via pública.

En cas que vulguin fer arribar alguna proposta, queixa o suggeriment relacionats amb anomalies a la via pública (miralls de trànsit o senyals malmesos, fanals o semàfors en mal estat, sots a la via pública...), emplenin aquest breu qüestionari i ens posarem en contacte amb vostè.

En cas d'urgència, cal trucar al 112 o al telèfon de la Policia Local, al 93 792 69 69 (24 hores al dia).

*
*
*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda 
*
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la

política de privacitat

A través d'aquest formulari, l'Ajuntament de Llavaneres pretén millorar l'atenció dels avisos i les reclamacions dels ciutadans i les ciutadanes referents al manteniment i control de l'espai urbà. Gràcies per ajudar-nos a millorar la nostra vila.

Avís: S´informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l'Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers  automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.

Diputació de Barcelona
^