Dijous, 24 de maig

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
El Centre d'Atenciķ d'Animals Domčstics de Companyia del Maresme va recollir 44 animals a Llavaneres l'any 2017

Des de l’Ajuntament es fa una crida a la responsabilitat dels veīns i veīnes per evitar l’abandonament i la pčrdua d’animals i es recorda que cal registrar-los en el cens municipal gratuīt i que han de portar xip identificatiu.

gossos

L’abandonament i la pčrdua d’animals domčstics és una problemātica que també afecta Sant Andreu de Llavaneres. Segons dades del Centre d'Atenciķ d'Animals Domčstics de Companyia del Maresme, entitat que té un conveni amb l’Ajuntament i s’encarrega de la recollida d’animals perduts al municipi, l’any 2017 es van recollir 44 animals a Sant Andreu de Llavaneres. D’aquests, 18 eren gossos i 26 eren gats; 11 van ser recuperats per les seves famílies i només 12 es van poder donar en adopciķ.

Des de l’Ajuntament es recorda als veīns i veīnes que segons l’Ordenanįa Municipal de Protecciķ, Control i Tinenįa d’Animals, els animals domčstics han d’estar registrats al cens municipal – el trāmit corresponent és gratuīt -, han de portar xip identificatiu i estā expressament prohibit abandonar-los.

Informaciķ publicada el 3 de maig de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT
Plaįa de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637