X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 07.06.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Vine a Llavaneres a celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient!

Ca l'Alfaro acull un ampli ventall d'activitats que busquen sensibilitzar i conscienciar la població des d'un vessant lúdic i festiu. Podeu descarregar el cartell en aquest enllaç.

El proper diumenge 11 de juny el municipi de Sant Andreu de Llavaneres se sumarà a la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient. Amb la voluntat de seguir fent avançar el poble en termes de sostenibilitat i coneixement del medi, l’Ajuntament ha programat diverses propostes didàctiques i lúdiques que s'adrecen a persones de totes les edats i busquen sensibilitzar, de forma especial, els més petits.

Les activitats tindran lloc des de les 10 fins a les 13 hores a Ca l'Alfaro. Hi haurà una passejada per conèixer elements d'interès cultural i ambiental del poble, una altra ruta que arribarà fins a l'Església Antiga i la Font de la Llorita i una bicicletada familiar pels carrers del nucli urbà.

A més, des de les 10:30 i fins a les 12:30 hores també es realitzarà un taller de construcció de caixes-niu per a ocells insectívors que els participants signaran i es col·locaran posteriorment en zones verdes municipals. D'altra banda, el taller de construcció de joguines amb envasos tindrà lloc a partir de les 11 hores i cadascú es podrà endur la seva creació. En acabat, els assistents podran gaudir d'un petit refrigeri.

Des de la Regidoria de Medi Ambient s'anima els veïns i veïnes a implicar-se activament en aquesta jornada per tal de reflexionar al voltant dels propis hàbits quotidians en matèria de gestió de les deixalles, despesa energètica, cura de l'entorn i altres aspectes del dia a dia que tenen un impacte en el medi ambient.

Només amb la contribució i col·laboració de tots i totes assolirem l'objectiu de fer un #LlavaneresSostenible.

Programa dia Medi Ambient 2017

Diputació de Barcelona
^