X
A partir del 17 d'octubre, Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
NotÝcies | PUBLICAT 29.03.2018
Versiˇ per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
NotÝcies
Esteu a punt pel Llavamasterxef 2018?

En el marc de les activitats de la 19a Festa del Pèsol, Sant Andreu de Llavaneres tornarà a acollir el concurs de talent culinari Llavamasterxef que enguany arriba a la seva tercera edició. Accedeix a les inscripcions

La Festa del Pèsol presenta cada any una proposta d’activitats fresca i divertida per a totes les edats. I enguany, la Festa acollirà la tercera edició d’una de les propostes més populars i exitoses: el concurs de cuina Llavamasterxef. Es tracta d’una competició culinària per equips -formats per 5 persones- on els participants han de demostrar les seves habilitats als fogons elaborant plats en què el pèsol garrofal en sigui el protagonista.

Un repte: superar tres proves de cuina
El Llavamasterxef se celebrarà el dissabte 14 d’abril des de les 17 h fins a les 20.30 h i consistirà en la superació de tres proves de cuina que s’hauran d’elaborar a l'aire lliure:


• 1a prova. "La caixa sorpresa": a partir d'uns ingredients "sorpresa" caldrà elaborar un plat creatiu i entrant, sota un límit de temps.
• 2a prova. "Plat de Pèsol Garrofal": l'organització aportarà el pèsol garrofal i cada equip haurà de preveure els ingredients necessaris, les eines i cuinar un plat propi. Tot, amb un temps establert.
• 3a prova. "Les bones postres": dolça creativitat en mans dels candidats!


En aquesta edició 2018 del Llavamasterxef hi haurà un total de 4 premis, repartits en les categories de Llavamasterxef  i Llavamasterxef Júnior, cadascun dels quals consistirà en l’atorgament de 100 euros:


a) LLAVAMASTERXEF: Adreçat al públic en general. L’;equip ha d’estar format per 5 persones, 3 de les quals han de ser més grans de 16 anys. Aquest cop, com a novetat, el guardó està desglossat en 3 premis:
• 1r Premi: Caixa sorpresa Llavamasterxef 2018
• 2n Premi: Plat de Pèsol Garrofal Llavamasterxef 2018
• 3r Premi: Les bones postres 2018

b) LLAVAMASTERXEF JUNIOR: Adreçat a infants fins a 15 anys. L’equip ha d’estar format per 5 persones, 4 de les quals han de ser necessàriament nens o nenes d’edat igual o inferior a 15 anys.
• 4t Premi: Llavamasterxef Jr 2018

Els guardons s’entregaran per a l’equip guanyador de cadascuna de les proves i també es lliurarà un reconeixement als millors cuiners júnior, ja que 4 dels membres de cada equip han de tenir 15 anys o menys. El veredicte del jurat es farà públic el diumenge 15 d'abril, a les 12.30 h, al parc de Ca l'Alfaro.


Des de la Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme es recorda als participants que, per realitzar la prova, cal que portin tots els estris de cuina -es permet l'ús de robots de cuina- i els ingredients necessaris. L'Ajuntament, per la seva banda, es fa càrrec de la instal·lació de taules, cadires, un fogonet elèctric doble per equip, els ingredients sorpresa del primer plat i els pèsols per al segon.  D'altra banda, es vol aclarir que, tal com es diu a les bases del concurs, cal que es cuini en el moment de la prova, a excepció que algun procediment requereixi hores de repòs.
Accedeix a les inscripcions

llavamasterxef

Diputaciˇ de Barcelona
^