X
Telčfon per a situacions de vulnerabilitat
Notícies
23.04.2018
Oberta la convocatňria del pla d'ajuts de suport psicolňgic per a joves

El pla estŕ dotat amb 18.000 euros del Pressupost Participatiu 2018, que es destinaran a cobrir les necessitats de tractaments psicolňgics de llarga durada amb derivació a gabinets externs.

estudiants ajuts

L’Ajuntament ha aprovat l’obertura de la convocatňria d’un pla d’ajuts de suport psicolňgic per a joves. Aquesta mesura, dotada amb 18.000 euros, va ser la primera opció de la tria del Pressupost Participatiu 2018, impulsat per la Regidoria de Participació Ciutadana. En el pressupost participatiu del 2017 ja es va fer una primera dotació d'ajuts psicolňgics de la mateixa quantia, en aquell cas adreçat a infants derivats des de les escoles.

Un pla dirigit a cobrir les necessitats d’infants i joves

L’objectiu d’aquest pla és cobrir les necessitats de tractaments psicolňgics de llarga durada de joves del municipi amb derivació a gabinets externs. Hi podrŕ accedir qualsevol persona i/o família empadronada al municipi i ambuna antiguitat mínima de 6 mesos, en una situació de dificultat socioeconňmica. Tindran accés prioritari les persones que es troben en situacions de vulnerabilitat i exclusió social.

El procediment de concessió establert és que els beneficiaris d'aquests ajuts siguin escollits per la Comissió social de cada escola i de l'Institut, amb informe favorable de l'EAP, de la psicňloga municipal i dels tčcnics de les regidories de Benestar Social i Educació. No s’han establert terminis de presentació de sol•licituds, ja que l’ajut s’oferirŕ durant tot l’any. 

Per a més informació consulteu el següent enllaç.  

Informació relacionada
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^