Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 01.10.2019
Versió per imprimir
Comunicació
Diàleg, transparència i municipalisme
Article de Movem Llavaneres. Setembre de 2019
 • Vivim temps convulsos en política. El que avui serveix, demà queda obsolet. La sensació de no tindre res segur fa augmentar la desesperació de la gent. Si a tot això li sumem el gran accés a la informació que té la gent a través de les xarxes socials, la situació es dispara i comença a sorgir la crispació, l´insult i l´odi a qui no pensa exactament igual que tu. Això s´ha d´aturar.

  Hem d´entendre la política com una eina per a millorar la societat i la qualitat de vida de les persones i es per això que, des de Movem Llavaneres, volem apostar pel diàleg, la transparència i el municipalisme sempre treballant d´una manera políticament constructiva. No ha de ser tot blanc o negre, els grisos tenen la seva harmonia i hem de ser capaços de trobar entre tots i totes la manera de construir un poble digne per a la ciutadania. No si val resignar-se a uns resultats electorals que donin la majoria a un partit i pensar que ja no es pot fer res. Aquí hem vingut a treballar per a Llavaneres, tal i com ja ho fèiem des de l´associacionisme actiu que ens ha fet créixer. Ho continuarem fent.

  I es que el nostre poble, el de tots i totes, no ho oblidem, sempre s´ha mantingut actiu gràcies a la col·laboració altruista de tantíssimes persones anònimes (i no tant) que han omplert els nostres espais, caps de setmanes i Festes Majors d´activitats, festes, somriures i alegries. I ho han fet sense demanar res a canvi, perquè sí, perquè volen, perquè s´estimen el poble, sense mirar en quin moment podran treure profit, perquè el profit que es pot treure es veure a la gent feliç i a un poble unit. Els hi ho devem tot, ens ho devem tot.

  Vam obtenir un regidor que representa la nostra veu a l´oposició i serà el pont entre el poble i l´Ajuntament. Tenim  4 anys per endavant i molta feina a fer!


  Segueix-nos a les xarxes socials!

  Facebook @MovemLlavaneres
  Twitter @LlavaneresMovem
  Instagram @MovemLlavaneres
  Mail movemllavaneres@gmail.com

Diputació de Barcelona
^