X
Estat d'alarma: Covid-19.
Ca l'Alfaro
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 19.05.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Cent mil euros per ajudar l'empresariat local a sortir de la crisi
Aprovada la convocatòria urgent de subvencions adreçada a comerços, restaurants i empreses de Llavaneres

L'Ajuntament de Llavaneres ha aprovat inicialment el pla d'ajuts per fer costat a l'empresariat local. L'objectiu del govern municipal és contribuir a la recuperació econòmica del sector empresarial local (comercial, de restauració, empresa i de serveis), que ha estat molt castigat pels efectes de la Covid-19. Les bases ja estan publicades al tauler d'anuncis oficials. Podeu consultar l'anunci i el detall de la convocatòria d'ajuts, aquí.

Les bases s'han aprovat per urgència, després que en el darrer ple del 28 d'abril s'aconseguís liquiditat per tirar endavant aquesta iniciativa de la regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme. Ara s'obre un període de deu dies d'exposició pública: si no s'hi presenten esmenes, el pla d'ajuts quedarà aprovat definitivament i es podrà obrir el termini de presentació de sol·licituds. El pla d'ajuts està dotat inicialment amb 100.000 euros.

Poden ser beneficiàries d'aquestes subvencions les persones físiques o jurídiques que desenvolupaven una activitat empresarial abans de l´entrada en vigor de les mesures decretades per contenir la pandèmia de la Covid-19 i que reuneixin un seguit de requisits, com ara que l'activitat fos declarada no essencial en l'inici de la declaració de l'estat d'alarma o que puguin demostrar una davallada dels ingressos per vendes d'un 75%, respecte del mateix període de l'any anterior.

La regidora de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme, Teresa Vidal, reitera que "la millor estratègia és la cooperació", i assegura que "no defallirem per estar al costat de les nostres empreses i del nostre comerç local".

Properament anunciarem a través del web municipal de les xarxes socials el termini de presentació d'instàncies, que es faran de manera telemàtica. 

Diputació de Barcelona
^