X
Emergčncia per sequera!
Notícies
17.06.2020
Llavaneres obté el Segell Infoparticipa 2019
Hem assolit el 94% dels objectius de transparčncia informativa del web municipal

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha aconseguit per primera vegada a la seva història el Segell Infoparticipa, que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). L'avaluació del 2019 ha atorgat el segell de qualitat i transparència informativa al web municipal ajllavaneres.cat, que compleix el 94% dels objectius. L'any passat, el consistori ja va rebre una menció, fet que va suposar un avenç important pel que fa a qualitat informativa del portal corporatiu. En aquell moment, se satisfeien 45 dels 52 indicadors de transparència i s'arribava al 87% dels compromisos exigits pels experts.

En la comunicació que l'Ajuntament de Llavaneres acaba de rebre s'explica que el passat 5 de juny es va tancar el termini per a l’aprovació telemàtica, per part del Consell Certificador, de la proposta de Segell i Premis extraordinaris Infoparticipa 2019 per als Ajuntaments, Consells Comarcals i Diputacions de Catalunya que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona. Així mateix, s'indica que es van aprovar per àmplia majoria les propostes de guardons de l’informe que presenta l’equip del projecte Infoparticipa, i es confirma que, en aquesta edició, l'Ajuntament de Llavaneres ha obtingut el Segell Infoparticipa 2019 amb una puntuació del 94%. Podeu consultar el Mapa Infoparticipa, aquí.

El regidor de Transparència, Gerard Viladomat, agraeix la tasca del Consell Certificador del Mapa Infoparticipa perquè contribueix a reactivar i a promoure la transparència informativa dels organismes públics. Així mateix, manté el compromís de Llavaneres a favor d'una comunicació pública de qualitat, oberta i transparent.

En aquests moments, el Consell Certificador està acabant de valorar la manera com es lliuraran els segells del 2019 als organismes guardonats, en funció de com evolucioni la pandèmia de la Covid-19.

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^