X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 08.10.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Enxampat un transportista per un doble abocament a Llavaneres
La Policia Local ja n'ha obert l'expedient i ara s'ha de decidir quina serŕ la sanció, que podria arribar als 4.000 euros

La Policia Local de Llavaneres ha localitzat el responsable d'un doble abocament de deixalles i trastos vells. Tal com consta a l'expedient sancionador que ha obert la Policia, els dos abocaments no autoritzats es van fer els dies 1 i 2 d'octubre a la finca de La Llarga, un espai municipal situat a prop del camí del Balís i la carretera de Sant Vicenç.

Van ser abocaments de fustes, runes, electrodomèstics vells i, fins i tot, matalassos, i el responsable és una empresa ubicada a la comarca del Maresme. La normativa estableix que aquests tipus de conductes incíviques es poden traduir en sancions que van dels 400 als 4.000 euros. En cada cas, se n'ha d'estudiar la gravetat de l'acció i determinar-ne la multa. Donades les circumstàncies d'aquest doble abocament, en un espai de propietat municipal al qual s'hi va accedir sense permís, l'Ajuntament preveu imposar una multa exemplar.

Abocament de deixalles a la via pública     Abocament de deixalles a la via pública

Diputació de Barcelona
^