X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 05.11.2020
Versió per imprimir
Comunicació
Fem balanç: primer any de mandat
Article de Movem Llavaneres. Octubre de 2020
  • Ara fa un any, el regidor d'Hisenda, ens reunia per explicar-nos la proposta del Pressupost  General de l'Ajuntament corresponent a l'exercici 2020 amb la intenció d'aprovar-lo amb un ampli consens polític amb el suport dels diferents grups municipals.

    En el Ple Municipal celebrat el 26 de novembre de 2019, des de Movem Llavaneres, votàvem a favor d'aquests primers pressupostos que incorporaven algunes propostes realitzades pel nostre grup, entre les quals podíem destacar: 50.000 euros per a l´adequació i millora de les voreres per a reduir les barreres arquitectòniques, 140.000 euros per ampliar la partida de manteniment de jardineria i millorar així la neteja de parcs i jardins, 50.000 euros per a la millorar i publicitat de la deixalleria municipal, etc.

    Avui, un any més tard, fent valoració de les accions realitzades, ens n'adonem que no s'ha executat cap de les actuacions en la que ens vam comprometre i aprovar. El pressupost és una eina que serveix per a la planificació, programació, seguiment i avaluació de les accions municipals, el Govern n'és qui ha de vetllar pel seu compliment i control.

    No estem contents en com s'ha desenvolupat la gestió municipal durant aquest primer any de mandat. Creiem que s'haguessin hagut d'executar la majoria de les accions previstes, ja que sinó és així, no estem treballant davant un pressupost realista i cal que fem autocrítica.

Diputació de Barcelona
^