Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 22.07.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La fase de diagnosi del projecte 'Treball, talent i tecnologia', en marxa
El primer pas és conèixer la situació actual dels negocis ubicats a les 3 Viles pel que fa a la digitalització

Llavaneres ja té en marxa el projecte Les 3 Viles, intel·ligents i sostenibles, en el marc del programa Treball, Talent i Tecnologia de la Diputació de Barcelona. De moment, hi ha activa la primera fase, la diagnosi. L'acció consisteix en l'enviament d'una enquesta adreçada a les empreses de les 3 viles. Aquests dies, les regidories de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Consum i Turisme i d'Ocupació s'estan posant en contacte amb el teixit empresarial local per demanar-los que responguin aquest qüestionari. És molt important per conèixer de primera mà les necessitats dels nostres empresaris i emprenedors. L'Ajuntament de Llavaneres impulsa aquest projecte juntament amb els consistoris de Sant Vicenç de Montalt i de Caldes d'Estrac.

El projecte Les 3 viles, intel·ligents i sostenibles té com a objectius dotar d'eines i recursos les empreses del territori per poder iniciar o potenciar la seva transformació digital i millorar els coneixements i competències digitals de les persones treballadores o en edat laboral.

Per posar en marxa l'estudi, el primer pas és conèixer la situació actual dels negocis ubicats a les 3 Viles pel que fa a la digitalització. Es tracta d'analitzar el punt de partida per dissenyar accions que ajudin l'empresariat local a avançar cap a la transformació digital. Per fer-ho cal que els empresaris respongui l'enquesta que rebran per correu electrònic.

'Treball, talent, tecnologia'

Diputació de Barcelona
^