Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 28.07.2021
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El número d'estiu del Llavaneres Info, al carrer
Si voleu informar-vos de l'actualitat local, emporteu-vos a casa la revista

Ja podeu consultar la nova edició de la revista municipal Llavaneres Info del mes de juliol. A partir d'avui, podreu trobar el butlletí en els punts de recollida habituals (farmàcies, llibreries, edificis municipals...). El butlletí es distribueix trimestralment en punts estratègics repartits per la vila.

Aquest nou número del mes de juliol dona continuïtat al compromís de la corporació de mantenir la periodicitat trimestral de la revista, amb la voluntat d'informar la ciutadania de Llavaneres de l'actualitat del municipi, també a través del paper. La següent edició està prevista per a finals de novembre de 2021.

Els temes d'obertura de la revista són l'anunci de la inauguració del nou Pavelló d'Esports, prevista per al 4 de setembre, i el pla d'inversions del bienni 2021-2023.

La revista també es fa ressò d'altres notícies d'actualitat: l'aprovació de la nova ordenança de circulació i el debat entorn de la nova normativa de civisme i convivència ciutadana; la reobertura d'equipaments municipals que encara estaven tancats per la pandèmia (Casal Jove, Casal de la Gent Gran i Oficina de Turisme); l'ampliació de la xarxa wifi municipal i també l'acord amb Sant Vicenç de Montalt en matèria de zones blaves.

L'àlbum de fotos el dediquem a la La Festa Major de la Minerva 2021 i, en clau cultural, avancem les propostes del festival 'Can Caralt, obert per vacances'.

També fem seguiment informatiu de les assemblees de Gent del Barri, que tornen al novembre; i de les noves propostes del Forma't 2021 i del Museu de Llavaneres. D'altra banda, informem de la mort de Quim Bertran, cronista gràfic de la vila; de l'obtenció del segell de transparència informativa Infoparticipa i del nou centre d'emergències del Maresme, entre d'altres temes d'interès informatiu.

Com sempre, hi ha l'espai de la tribuna política, amb els articles dels sis grups amb representació al consistori i, a la contra, entrevistem Manoli Marco, com a homenatge pòstum, que va ser cap d'Infermeria del CAP Llavaneres durant molts anys.

Tot seguit podeu consultar la versió digital de la revista:

LlavaInfo. Juliol de 2021

LlavaInfo. Juliol de 2021

Fitxer: butlleti_llavaneres_66.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 16
Mida: 5,83 MB

Diputació de Barcelona
^