Botó que mostra/amaga menú lateral
Formularis | PUBLICAT 02.03.2022
Formularis
Habitatges d'ús turístic: suggeriments i propostes
Habitatges d'ús turístic i llars compartides

L'Ajuntament de Llavaneres obre un procés de consulta pública de manera prèvia a l'aprovació de les ordenances i reglaments que confecciona el consistori, així com en les modificacions d'aquells documents que ja estiguin en vigor, en compliment de la llei de transparència.

Mitjançant el següent formulari, podeu fer-nos arribar els vostres suggeriments i propostes.

Us proposem que entre 3 i el 23 de març ens feu arribar la vostra opinió en relació a la regulació del sector dels habitatges d'ús turístic i llars compartides. Consulteu aquí els objectius i la justificació de la proposta de nova ordenança.

Aquí en podeu consultar el decret de la consulta pública prèvia.

El punt de partida del futur reglament és aquesta proposta.

Save

Save

Save

*
*
*
*

QUE N'OPINES?

Cliqueu per veure l'ajuda *
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la

política de privacitat

Avís: S'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l'Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers  automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.
Diputació de Barcelona
^