X
Emergčncia per sequera!
Notícies
10.05.2022
Llavaneres obté amb un 100% el Segell Infoparticipa 2021
Per primer cop hem assolit el 100% dels objectius de transparčncia informativa del web municipal de l'avaluació anual de la UAB

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha aconseguit per tercer any consecutiu el Segell Infoparticipa, que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). La fita d'aquest any ha estat obtenir el distintiu de transparència amb l'assoliment del 100% dels objectius. Al 2018, el consistori ja va rebre una menció amb el 87% dels compromisos exigits pels experts. Al 2019 es va obtenir el primer Segell Infoparticipa amb el 94% dels objectius i l'any passat l'avaluació es va superar amb un 92% dels compromisos. Ara doncs, tercer segell Infoparticipa per a l'Ajuntament de Llavaneres i màxima puntuació gràcies a la implicació i la col·laboració de diferents departaments municipals que han contribuit a fer-ho possible. Aquí podeu consultar el document certificador.

El regidor de Comunicació, Participació Ciutadana i Transparència, Gerard Viladomat, va recollir el guardó dilluns 9 de maig, en una gala a la Sala d'Actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), organitzada pel Consell Certificador del Mapa Infoparticipa, que és l'encarregat d'avaluar cada any la qualitat de la comunicació pública. Podeu consultar el Mapa Infoparticipa, aquí. L'avaluació del 2021 ha tornat a atorgar el segell de qualitat i transparència informativa al web municipal ajllavaneres.cat, que per primer cop compleix el 100% dels ítems.

El regidor de Transparència agraeix la tasca del Consell Certificador del Mapa Infoparticipa perquè contribueix a reactivar i a promoure la transparència informativa dels organismes públics. Així mateix, manté el compromís de Llavaneres a favor d'una comunicació pública de qualitat, oberta i transparent.

Les dades que s'hi valoren estan relacionades amb la informació institucional, en especial amb els càrrecs electes i l'activitat dels òrgans de govern i els acords que s'hi prenen. S'hi fa especial atenció a la visibilitat i accés a la informació econòmica i també a les eines de participació ciutadana.

Segell Infoparticipa 2021

Segell Infoparticipa 2021

Segell Infoparticipa 2021

Programa

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^