X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 01.03.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El ple aprova per unanimitat el Llibre d'estil de l'Ajuntament de Llavaneres
El manual s'editarŕ en format paper i també es podrŕ consultar telemŕticament

El ple de l'Ajuntament de Llavaneres va aprovar per unanimitat, dimarts 28 de febrer, el llibre d'estil del consistori. Aquest manual, tal com va exposar el regidor de Comunicació, Gerard Viladomat, ha de servir com a model i com a referent en totes les comunicacions de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres. L’objectiu d’aquesta publicació no és tan sols la correcció lingüística i gramatical, sinó la dotació d’un marc normatiu intern que guiï i unifiqui tota la documentació municipal. El llibre d'estil es presentarà diumenge 19 de març, en l'acte de bateig de la Biblioteca municipal. S'editarà en format paper però també es podrà consultar en format digital, en el web municipal.

Votacions    

Gerard Viladomat, en el ple de l'Ajuntament* Excusa la seva absència la regidora María José Felgueras (C’s).

Punt 1. El Ple aprova per assentiment l’acta de la sessió ordinària celebrada el dia 31 de gener de 2023.

Punt 2. El Ple aprova l’acta de la sessió extraordinària celebrada el dia 2 de febrer de 2023.

Punt 3. El Ple aprova l’acta de la sessió extraordinària celebrada el dia 14 de febrer de 2023; amb els vots a favor d’ERC, Junts, Ciutadans, un del PP, Movem i PSC, i una abstenció del PP.

Punt 4. Control i fiscalització dels òrgans de govern: A) Resolucions de l’Alcaldia i Regidors-Delegats.

Punt 5. Es dona compte de la relació mensual de les operacions del compte 413 «Creditors per operacions meritades».

Punt 6. El Ple aprova per unanimitat el Llibre d'estil de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres.

Punt 7. El Ple aprova inicialment per unanimitat les bases específiques reguladores de les subvencions per a la realització de les obres necessàries per a la instal·lació dels bujols comunitaris del sistema de recollida de residus porta a porta.

Punt 8. El Ple aprova per unanimitat la modificació de l’article 7 de les bases reguladores específiques de subvencions en règim de concurrència competitiva a entitats socials i culturals.

Punt 9. El Ple aprova per unanimitat la ratificació inicial de la modificació dels Estatuts del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.

Punt 10. El Ple aprova la rectificació d’una errada material soferta en l’acord del Ple de l’Ajuntament de 27 de desembre de 2022, d’aprovació d’especial interès de les obres de reforç del mur de pedra en jardí al carrer Clòsens, 96. El punt s’aprova amb els vots a favor d’ERC, Junts, Ciutadans, PP i PSC, i l’abstenció de Movem.

Punt 11. El Ple aprova per unanimitat el conveni a subscriure amb l’ens d’abastament Aigües Ter-Llobregat (ATLL) de subministrament del servei d’abastament d’aigua en alta aplicable a Llavaneres a partir de les unitats d’abastament número 83 (PLL 35) i número 84 (PLL 36), i designa de dos representants a la Comissió de Seguiment del conveni.

Punt 12. El Ple aprova per unanimitat l’aixecament dels reparaments suspensius interposats per la Intervenció (Expedient 1/2023).

Punt 13. El Ple aprova inicialment per unanimitat el Plànol de delimitació de les franges de protecció contra incendis forestals de les urbanitzacions, nuclis urbans, edificacions i instal·lacions de Sant Andreu de Llavaneres.

Punt 14. El Ple aprova la primera modificació del contracte administratiu de data 13 d’abril de 2022, dels serveis de recollida de residus municipals i de la neteja viària del municipi de Sant Andreu de Llavaneres. Amb els vots a favor d’ERC, Ciutadans i PP, els vots en contra de Junts i Movem, i l’abstenció del PSC. 

Punt 15. El Ple aprova per unanimitat la moció presentada per Movem per reclamar a la Generalitat el manteniment de les 4 línies d'I3 a les escoles de Llavaneres per al curs 2023-2024. Tots els grups municipals s’hi adhereixen com a proposants.

Punt 16. El Ple aprova per unanimitat la moció presentada per Movem de suport al 8M.

Punt 17. El Ple aprova la moció presentada pel PP sol·licitant el restabliment de la pau, de la convivència i del dret internacional amb motiu del primer aniversari de l'intent d'Ucraïna per part de Rússia. S’aprova amb els vots a favor d’ERC, un de Junts, PP, Ciutadans i PSC, els vots en contra de Movem, i una abstenció de Junts. S'inclou una esmena d'ERC: que en l’exposició de motius hi figuri el text íntegre de l’article 2.4 de la Carta de les Nacional Unides.

Punt 18. El Ple aprova la proposta del Grup Municipal d’ERC, de declaració institucional per la llibertat dels presos polítics; amb els vots a favor d’ERC i Junts, els vots en contra de Ciutadans, PP i PSC.

Punt 19. El Grup Municipal de Junts formula set preguntes als regidors de govern.

Punts d’urgènciaEs presenten quatre punts d’urgència en el Ple.

P.U. 1. El Ple aprova la devolució de la garantia definitiva del contracte d’obres de data 15 de setembre de 2020, de construcció d’un pavelló poliesportiu PAV-3 al sector Els Ametllers. El primer punt d’urgència s’aprova amb els vots a favor d’ERC, Ciutadans, PP i PSC, els vots en contra de Movem, i l’abstenció de Junts.

P.U. 2. El Ple aprova per unanimitat la modificació de l’article 47.8 de l’acord mixt de les condicions de treball per als empleats públics de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres per als anys 2019 al 2022.

P.U. 3. El Ple aprova per unanimitat els plecs de clàusules administratives i tècniques particulars per a la contractació de l'explotació dels serveis de temporada de les instal·lacions d’una carpa per a la venda de tiquets i el lloguer de l’ski bus a la platja d’El Balís (2023-2026), mitjançant procediment obert.

P.U. 4. El Ple aprova per unanimitat la cessió d’ús en precari a favor de l’associació Si Dona del local de propietat municipal situat a l’avinguda de Jaume Brutau, núm. 4, per destinar-lo a activitats relacionades amb la promoció d’un espai de trobada de les dones de Sant Andreu de Llavaneres.

Punt 20. Els regidors del govern d’ERC exposen els seus informes en el Ple.  

Els plens, a YouTube i a Ràdio Llavaneres 

Podeu recuperar la sessió del 28 de febrer en el canal de YouTube de l'Ajuntament de Llavaneres i podeu escoltar el podcast a radiollavaneres.cat.

Diputació de Barcelona
^