De l'11 de març a l'1 de maig, els restaurants locals ofereixen menús especials per poder degustar la millor cuina del Pèsol Garrofal de Llavaneres.
Arriba la primavera i a Llavaneres vol dir que és temps de pèsols. Els productors locals estan recollint des de fa dies la collita del pèsol garrofal sembrat al mes d'octubre i, ara, amb la implicació dels restaudors locals, els podrem tornar a tastar, en les més variades i exquisides receptes.
Fins a l'1 de maig els restaurants de la vila s'afegeixen un any més a la Mostra Gastronòmica del Pèsol de Llavaneres, una activitat que permet a veïns i visitants degustar la nostra millor gastronomia.
RESTAURANTS PARTICIPANTS
AL DUOMO RISTORANTE ITALIANO
Av. de Catalunya, 45 bis. Tel. 608 686 707
Tancat diumenge nit i dilluns
Plats:
Tagliatelle a la boscaiola. Amb tomàquet, pèsols, xampinyons i ceba. Preu: 15 € (IVA inclòs)
Raviolis de ricotta i espinacs amb crema de pèsols i encenalls de pernil i pinyons. Preu: 16 € (IVA inclòs)
CAN JAUME
Port Balís, s/n. Tel. 93 792 69 60
Tancat dimecres
Menú:
Aperitiu de Can Jaume i coca torrada amb tomàquet
Raviolis de gambes i ceps
Pèsols de Llavaneres ofegats amb botifarra negra i blanca
Coca de Llavaneres
Celler: Pansa Blanca, DO Alella
Preu: 39,50 € (IVA inclòs)
CAN PERICH
Munt, 59. Tel. 93 792 97 93
Tancat dilluns i dimarts. Dimecres, dijous i diumenge esmorzars i dinars. Divendres i dissabte tot el dia.
Plats:
Plat de pèsols només el cap de setmana i entre setmana, per encàrrec, amb un mínim de dos dies d'antelació.
Plat de Pèsols de Llavaneres ofegats: Preu: 21,75 € (IVA inclòs)
Celler: Foranell Coriolis (Pansa Blanca, garnatxa i Picapoll) DO Alella. Preu: 15 € (IVA inclòs)
MASIA BARTRÈS
Passeig Bellaire, 48. Tel. 93 792 70 01
Obert: tots els dies de la setmana; la Mostra Gastronòmica se serveix només els caps de setmana.
Plats:
Pèsols de Llavaneres ofegats: Preu: 20 € (IVA inclòs)
Coca de Llavaneres: Preu: 5 € (IVA inclòs)
Celler: Alella Marfil, DO Alella. Preu: 20 € (IVA inclòs)
PINS MAR
Passeig Marítim, 86-100. Tel. 93 792 69 02
Dilluns tancat
Plats:
Pèsol garrofal de Llavaneres ofegats: Preu: 24 € (IVA inclòs)
Coca de Llavaneres. Preu: 5,50 € (IVA inclòs)
TECA BALÍS
Port Balís, 1. Tel. 93 410 90 11 / 630 761 286
Obert: dilluns, dimecres i diumenge, de 8 a 17 h; dijous, divendres i dissabte, de 8 a 24 h
Menú:
Pèsol garrofal de Llavaneres ofegats amb botifarra negra i blanca
Costelles de porc d'Uroc cuites a baixa temperatura, lacades amb mel i soja
Coca de Llavaneres
Celler: vi blanc chardonnay ecològic Parvus, DO Alella
Preu: 37 € (IVA inclòs)
LA ROSETA – MENJARS PER EMPORTAR
Avinguda de Pau Casals, 29. Tel. 660 613 056
Obert: de dimarts a diumenge, de 9 a 15 h
Plat:
Ració per emportar: Pèsols Garrofals de Llavaneres ofegats. Preu: 20 € (IVA inclòs)
MAS NADAL
Riera de l’Avall, 8. Tel. 93 792 72 44 / 656 858 160
Obert: les nits de divendres i dissabte, i tots els migdies excepte dimarts
Plat:
Pèsols ofegats a l’estil Mas Nadal. Preu: 17,50 € (IVA inclòs).
LA TAVERNA DEL PORT
Port Balís, local 11. Tel. 93 792 73 03
Obert: de dimecres a diumenge i els dies festius, de 13 a 17 h
Menú:
Peix fregit
Pèsols ofegats amb botifarra i cansalada
Coca de Llavaneres
Celler:
Pansa Blanca, DO Alella
Preu: 38 € (IVA inclòs)
VITERRA RESTAURANT
Port Balís, 11. Tel. 93 231 73 41
viterra.restaurantportbalis
Obert: les nits de divendres i dissabte i tots els migdies, excepte dilluns
Menú:
Croqueta de la setmana
Mini amanida de l’horta amb ventresca de tonyina
Torrada steak tàrtar amb maionesa de kimchi
Pèsols ofegats de Llavaneres amb botifarra negra i blanca
Coca de Llavaneres
Aigua i pa
Celler:
Vi blanc: Serralada marina (pansa blanca) DO Alella
Vi negre: Blau (garnatxa, carinyena i syrah) DO Montsant
Preu: 38 € (IVA inclòs)
*Menú disponible de divendres a diumenge i entre setmana avisant amb antelació
ÀLEX RESTAURANT
Avinguda de Can Sans, 68. Tel. 619 558 320
Obert: cada dia. Horari de cuina de 13 a 15.45 h i de 20 a 22.30 h
Plat:
Pèsol ofegat de Llavaneres. Preu: 22,20 € (IVA inclòs)
YUCCA RESTAURANT
Port Balís, 2-3. Tel. 623 542 358
www.yuccarestaurant.wordpress.com
Obert: de dimecres a diumenge
Plat:
Shirashi bowl d'arròs de sushi amb tàrtar de llagostins, Pèsols de Llavaneres amb ceba de Figueres caramel·litzada, tobiko (ous de peix volador) i la nostra salsa tàstara. Preu: 12,50€ (IVA inclòs)