Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 06.07.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Quatre consellers comarcals són de Llavaneres

El Consell Comarcal del Maresme comptarà aquest mandat amb quatre consellers de Llavaneres. Són Carlos Sánchez Nicolau, pel PSC; Nadine van Loock i Borràs, per ERC; Toni Majó Vives, pel PP; i Tito Casado Pizarro, per en Comú Podem.

El Plenari del Consell Comarcal del Maresme està format per 33 conselleres escollits pels partits i coalicions electorals amb representació comarcal d’entre els seus electes municipals. Les eleccions del 28 de maig -a partir del nombre de vots i del nombre d’electes- van configurar un hemicicle comarcal format per 9 representants del PSC, 9 de Junts, 8 d’ERC, 2 del PP, 2 d’En Comú Guanyem, 1 de la CUP, 1 de VOX i 1 d’Ara Pacte Local.

A la corporació hi haurà electes de 16 dels 30 municipis maresmencs. Mataró, Malgrat de Mar i Sant Andreu de Llavaneres són els que aportaran més representants (4 cadascun). Els segueixen Dosrius, Premià de Mar i Calella amb 3 electes per cada municipi. Palafolls i Tordera tindran 2 representants; i Canet de Mar, Caldes d’Estrac, Pineda de Mar, Òrrius, Sant Cebrià de Vallalta, Cabrils, Arenys de Mar i Vilassar de Mar, 1.

Podeu ampliar la informació en el web del Consell Comarcal.

 Els consellers de Llavaneres 

Carlos Sánchez Nicolau, PSC

Nadine van Loock i Borràs, ERC

Toni Majó Vives, PP

Tito Casado Pizarro, En Comú Podem

Plenari comarcal
Font: Consell Comarcal del Maresme.

CC Maresme

Diputació de Barcelona
^