Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El nou pavelló d'Esports serà l'únic col·legi electoral del 23J a Llavaneres
El consistori ha sol·licitat aquest canvi per evitar les altes temperatures que a l'estiu es poden arribar a assolir al pavelló antic

El proper diumenge 23 de juliol se celebren les eleccions a les Corts Generals. A Llavaneres, la novetat d'aquesta convocatòria és que, per primer cop, el municipi tindrà un únic col·legi electoral. El Pavelló Municipal d'Esports de l'avinguda de Sant Andreu concentrarà totes les meses electorals. A diferència dels comicis del mes de maig, s'ha optat per eliminar com a local electoral l'antic pavelló del carrer dels Contrabandistes. El consistori ho va sol·licitar perquè a l'estiu hi fa molta calor i la Delegació Provincial de Barcelona de l'Oficina del Cens Electoral ha aprovat la petició. A Llavaneres, en total, hi ha 8.446 electors cridats a les urnes. Per facilitar l'accés dels votants, s'ha ampliat la freqüència de pas del bus urbà C22 i, a més, s'han habilitat dues places per a vehicles de persones amb mobilitat reduïda. Un altre avantatge del Pavelló Municipal d'Esports com a local electoral és que la zona esportiva disposa d'un ampli espai d'estacionament.

Els electors locals que, inicialment, havien de votar al col·legi electorals de l'antic pavelló rebran una segona targeta censal on se'ls informarà del canvi.

L'Oficina del Cens ha publicat avui en el BOPB aquesta modificació. Podeu consultar l'edicte en aquest enllaç. 

A l'entrada del col·legi hi haurà les llistes de l'electorat que hi pot votar, i s'hi podran consultar els noms i la mesa que els correspon. En total, hi haurà 15 meses i totes estaran ubicades a l'avinguda de Sant Andreu 92. Us recordem que l'horari d'obertura del col·legi electoral serà de 9 del matí a 8 del vespre.

28M

Informació relacionada
La segona força més votada va ser el PP, en uns comicis amb una participació 5,46 punts inferior al 2019
L'Ajuntament ampliarà la freqüència de pas de la línia C22 el proper diumenge 23 de juliol per faciliar l'accés al col·legi electoral, ubicat al Pavelló Municipal d'Esports
Diputació de Barcelona
^