Notícies
21.11.2023
Diumenge 17, Llavaneres amb La Marató!
A la plaça de la Vila, durant tot el matí: comptem amb vosaltres!

Un any més, torna Llavaneres amb La Marató. Aquest cop seran dos diumenges d'activitats. Preneu-ne nota, inscriviu-vos a les activitats de Juguem per La Marató i col·laboreu amb la campanya solidŕria en la mesura que us sigui possible. La plataforma Llavaneres amb La Marató, que engloba entitats, consistori i veďns a títol personal, torna a activar-se per mostrar la nostra cara més solidŕria. Ajudem a recaptar fons per a la investigació mčdica, que aquest any estŕ dedicada a les malalties relacionades amb la sexualitat i la reproducció.

Jocs de taula: 26 de novembre  

La primera activitat solidària que organitza Llavaneres amb La Marató arriba diumenge 26 de novembre, a partir de les 11 i fins a les 20.30 hores, a l'envelat del parc de Ca l'Alfaro. Serà tot un dia de jocs. Aquí en podeu consultar les bases. Les inscripcions per a la jornada de Juguem per La Marató ja estan obertes: no us ho rumieu i apunteu-vos-hi aquí.

Acte central: 17 de desembre  

Diumenge 17 de desembre, d'11 a 14 hores, us esperem a la plaça de la Vila de Llavaneres amb música, venda de plantes, escacs, ball i xocolatada. Serà l'acte central de la campanya de Llavaneres amb La Marató i es farà, com sempre, el mateix dia del programa solidari de TV3 i Catalunya Ràdio.

La festa de la solidaritat començarà a les 11 h amb l'actuació musical dels Barbuts Jazz Band. A les 12 h, Gim Llavaneres farà l'assaig de la flashmob amb un dels temes del disc de La Marató d'enguany. Cap a les 12.15 h pujarà a l'escenari el Combo de l'Escola Municipal de Música Llavaneres. I a les 13 h, arribarà el moment de posar en pràctica el ball que prèviament haurem assajat amb Gim Llavaneres. La cloenda anirà a càrrec del Conjunt d'adults de l'EMM Llavaneres.

Durant tot el matí podreu comprar plantes a l'associació Llavaneres Contra el Càncer, demostrar que sou uns bons estrategues en el joc de tauler per exel·lència amb el Club d'Escacs Llavaneres o prendre un got de xocolata calenta.

La Regidoria de Participació Ciutadana vol agrair la col·laboració de totes les entitats, empreses i persones que faran possible aquesta festa solidària.

Més informació de La Marató 2023.

La Marató 2023 (activitats)

Informació relacionada
Dissabte, 16 de desembre de 2023
Cantada itinerant pels carrers del municipi
Diumenge 26 de novembre, a partir de les 11 h, a l'envelat del parc de Ca l'Alfaro
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^