Notícies
Tanquem la segona edició de 'Som de Barri'
Hi han participat 72 veďns i la valoració és molt positiva

La Regidoria de Participació Ciutadana i Barris tanca la segona edició del procés participatiu 'Som de Barri', que s'ha portat a terme del 8 de febrer al 25 d'abril de 2024. Publiquem les actes de les set trobades de barri (prňximament publicarem la memňria final), que inclouen la valoració de la campanya per part dels veďns participants.

La segona edició de 'Som de Barri' s'ha celebrat durant l'hivern i la primavera de 2024 i ha comptat amb la participació de 72 veïns. Set trobades, una per a cadascun dels set barris de Llavaneres, perquè els vilatans poguessin expressar els seus dubtes, preocupacions o reclamacions, i perquè fossin atesos personalment per l'alcalde de Llavaneres i regidor de Participació Ciutadana i Barris, Àlex Neira, acompanyat de diversos regidors de l'equip de govern.

Podeu consultar les actes de les reunions, aquí.

Podeu llegir la memòria final d'aquesta segona edició de 'Som de Barri', aquí

 'Som de Barri, la Festa!' 

El procés participatiu 'Som de Barri' té una nova convocatòria per aquest mes de juny. La Regidoria de Participació Ciutadana convida a 'Som de Barri, la Festa!', diumenge 16 de juny, d'11 a 14 hores, al parc de Ca l'Alfaro. Una trobada festiva que servirà com a cloenda de les dues edicions de 'Som de Barri' celebrades durant la tardor de 2023 i durant aquest primer semestre de 2024. A més, s'hi organitzaran activitats infantils i hi haurà música en directe amb l'Escola Municipal de Música (EMM) Llavaneres i vermut solidari a benefici de Llavaneres contra el Càncer. La festa dels barris servirà també per presentar públicament el nou procés participatiu del consistori, 'Som Accessibles', que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Som de Barri

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^