Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 30.01.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El número d'hivern del Llavaneres Info, al carrer

Ja podeu consultar la nova edició de la revista municipal Llavaneres Info del mes de gener. El trobareu a la bústia durant aquesta setmana. La revista manté la periodicitat trimestral. La següent edició estŕ prevista per a finals d'abril.

El tema d'obertura de la revista és l'aprovació dels pressupostos per al 2024, amb les noves incorporacions a la plantilla i els projectes estratègics per aquest any. La foto d'obertura de portada és una imatge de la visita del diputat Xavier Amor, en la qual l'alcalde de Llavaneres va demanar més pressupost per poder enllestir la zona esportiva municipal. 

La revista també es fa ressò d'altres notícies d'actualitat: les obres de millora urbana en diversos punts de la vila, el tancament de 'Joves en marxa', els resultats i les noves propostes del Servei Local d'Ocupació, la segona edició de 'Som de Barri', la recaptació de La Marató, la preparació de l'any olímpic a Llavaneres...

Pel que fa a l'àlbum de fotos el dediquem a la 24a Festa Gastronòmica de la Coca de Llavaneres, la Festa Major de Sant Andreu i el Nadal a Llavaneres.

Com sempre, hi ha també l'espai de la tribuna política, amb els articles dels grups amb representació al consistori i, a la contra, entrevistem la presidenta de l'Associació Qfem? Juguem!, Carmen Clausell.

Tot seguit podeu consultar la versió digital de la revista:

Llavaneres Info 75. Gener de 2024

Llavaneres Info 75. Gener 2024

Fitxer: Butlleti_75.pdf

Format: Acrobat-PDF
Mida: 1.15 MB

Diputació de Barcelona
^