Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 13.02.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Bon ritme amb la campanya de poda
Els treballs van començar a l'octubre, a càrrec de la brigada municipal d'Obres i Serveis, i s'enllestiran a primers de març
La brigada municipal d'Obres i Serveis està treballant des del mes d'octubre en la campanya de la poda de l'arbrat del municipi, sota les directrius tècniques de la regidoria de Medi Ambient. Aquests dies s'està treballant en els plàtans de la plaça de la Vila. Es preveu finalitzar la campanya a primers de març.

Algunes de les zones incloses en la campanya són el parc del Primer d'Octubre, el carrer dels Contrabandistes, el passeig de les Moreres, el carrer Fornaca, el carrer de Sant Isidre, el barri de l'Ametllareda, la plaça de la Vila i també les moreres de la piscina municipal i de l'Escola Jaume Llull.

Els treballs de poda es duen a terme sota uns criteris de racionalitat i sostenibilitat. L'objectiu de la poda és corregir possibles deficiències observades en els exemplars, augmentar-ne la seguretat i aconseguir arbres més sans i menys propensos a patir plagues. D'aquesta manera, s'estalvia en tractaments fitosanitaris.

Poda
A la foto, treballs de poda a la plaça de la Vila.

Diputació de Barcelona
^