Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 26.02.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Activem la campanya contra els incendis forestals
Reunió amb l'ADF Serralada de Montalt per analitzar les actuacions a portar a terme i les necessitats de l'agrupació
L'Ajuntament de Llavaneres estŕ treballant intensament per preparar la campanya de prevenció d'incendis forestals. L'actual sequera fa preveure un estiu complicat i cal prendre mesures per protegir-nos del foc. A més d'una trobada amb l'ADF Serralada de Montalt per planificar les accions a dur a terme, són a punt de començar les feines d'obertura de les franges de protecció contra incendis a les urbanitzacions i al nucli urbŕ de Llavaneres.

Per planificar les accions a portar a terme, l'alcalde, Àlex Neira, i la regidora de Medi Ambient, Àngels Solà, es van trobar dijous 22 de febrer amb el responsable de l'ADF Serralada de Montalt, Josep Bertran. La reunió va servir per analitzar la situació actual de sequera i d'estat dels boscos i per acordar quines accions cal posar ja en marxa. També van valorar les necessitats actuals de l'ADF pel que fa a vehicles i emissores; i van parlar de l'ampliació de l'actual seu, situada al passeig de les Monges.

ADF Serralada de Montalt

Acta de replanteig de les franges de protecció

D'altra banda, dilluns 26 de febrer es va portar a terme el replanteig de les obres d'obertura de les franges de protecció contra incendis forestals. Aquestes franges s'han d'obrir a les urbanitzacions i a la zona del nucli urbà més propera als boscos, per garantir la seguretat de les persones i dels habitatges en cas que s'hi declarés foc. Més informació, aquí. És previst que les feines comencin aquest dimarts 27.

Diputació de Barcelona
^