Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 14.03.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
'El consum responsable és a prop teu!'
Llavaneres s'afegeix a la commemoració del Dia Mundial del Consumidor
L'Ajuntament de Llavaneres s'afegeix a la commemoració del Dia Mundial del Consumidor, que se celebra el 15 de març, fent costat al comerç local.

 Què és el Dia Mundial del Consumidor? 

La data en què se celebren els drets fonamentals dels consumidors. Té lloc el 15 de març, amb record del discurs del president John F. Kennedy, als Estats Units d'Amèrica de 1962, en el qual animava les institucions a regular i protegir els drets de les persones consumidores.

En honor a aquest dia, la Diputació de Barcelona i els municipis de la demarcació, dins del marc de la Xarxa Local de Consum, organitzen una campanya comunicativa conjunta adreçada a la ciutadania. És impulsada per l'Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública.

"El consum responsable és a prop teu" és el lema central de la campanya, en la qual es remarca la importància del comerç de proximitat per a un consum sostenible que genera una acció transformadora als municipis.

 El consum responsable a Llavaneres 

La Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum anima els veïns de Llavaneres a reflexionar sobre els seus hàbits de consum i els convida a donar prioritat als comerços del poble, per tal d'enfortir la xarxa econòmica local.

Per commemorar el Dia Internacional del Consumidor, el consistori s'afegeix a la campanya de comunicació impulsada per la Diputació de Barcelona. És per això que s'han personalitzat els materials de difusió de la campanya: amb protagonistes de dos comerços locals:

Dia del consumidor - quadre

Diputació de Barcelona
^