X
La tardor de 2022, les bateries de contenidors desapareixeran. Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
NotÝcies | PUBLICAT 07.05.2015
Versiˇ per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
NotÝcies
Municipals 2015: programaciˇ especial a RÓdio Llavaneres
eleccions2La Regidoria de Comunicació i Ràdio Llavaneres (107.8 FM) han preparat una programació especial a l'emissora municipal per donar cobertura a les eleccions al consistori del pròxim 24 de maig.

RÓdio Llavaneres i la Regidoria de Comunicaciˇ de Llavaneres organitzaran dos debats electorals amb motiu de les municipals del 24 de maig. El primer debat reunirÓ els n˙meros dos de les set candidatures que s’han presentat a la cita electoral. Es farÓ dilluns 18 de maig a les vuit del vespre, als estudis que l’emissora municipal tÚ al segon pis d’El Casal de Llavaneres. El segon debat es farÓ dijous 21 de maig, a partir de les nou del vespre, i aplegarÓ els candidats a l’alcaldia. En aquest cas, serÓ un acte obert al p˙blic, ja que es transmetrÓ en directe des de la sala polivalent d'El Casal.

A mÚs, RÓdio Llavaneres tambÚ emetrÓ un programa especial el mateix dia de les eleccions, per oferir els resultats de l'escrutini en temps real i entrevistes amb els partits polÝtics perquŔ facin balanš dels resultats obtinguts i de la jornada electoral. Aquesta emissiˇ es farÓ en directe des de la carpa que s'habilitarÓ al pati de l'escola LabandÓria.

Amb motiu de les eleccions municipals del 24 de maig de 2015, d'acord amb la voluntat de reflectir la pluralitat de la societat i del territori i atenent a la seva obligaciˇ com a mitjÓ de comunicaciˇ de titularitat p˙blica, RÓdio Llavaneres, en coordinaciˇ amb la Regidoria de Comunicaciˇ de l┤Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, i en base als recursos de quŔ disposa, fa la segŘent proposta de cobertura informativa, que es complementarÓ amb la cessiˇ d'espais gratu´ts a les diferents candidatures.

PROGRAMACIË ESPECIAL

18 de maig / 20 h
RÓdio Llavaneres
Debat electoral amb els n˙meros 2 de les 7 candidatures presentades a Llavaneres.

21 de maig / 21 h
Sala polivalent d'El Casal de Llavaneres
Debat electoral amb els caps de llista.

24 de maig / 20 h
Escola LabandÓria
Jornada electoral. Programa especial eleccions.

Informaciˇ relacionada
La xifra representa un 41,16% del total, gairebÚ quatre punts mÚs que al 2011
Acord per Llavaneres se situa com a segona forša mÚs votada, seguida per CiU
Votacions en marxa als dos colĚlegis electorals de Llavaneres, on 7.650 electors estan cridats a les urnes per escollir el nou govern municipal
Dijous, 21 de maig de 2015
Debat electoral amb els candidats a l'alcaldia que concorren a les eleccions municipals de Sant Andreu de Llavaneres.
Els n˙meros 2 de les set candidatures que aspiren a governar l'Ajuntament de Llavaneres participen en el primer debat organitzat per RÓdio Llavaneres
Dilluns, 18 de maig de 2015
Debat electoral amb els n˙mero dos de les candidatures que concorren a les eleccions municipals de Sant Andreu de Llavaneres.
Diputaciˇ de Barcelona
^