Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 07.11.2012
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
"Plantem cara al càncer!"

Marató de TV3Llavaneres amb la Marató continua treballant perquè la participació del nostre poble a la Marató de TV3 del proper diumenge 16 de desembre sigui un èxit. Us expliquem les darrreres novetats.

  • Mural solidari

Una de les noves propostes d'aquesta Marató 2012 és el muntatge, al passeig de la Mare de Déu de Montserrat, d'un espai on es faran fotos a l'instant, que després formaran part del mural amb què Llavaneres col·laborarà en la campanya Planta-li cara al càncer.  

  • Recollida de joguines

Com ja s'havia anunciat, un any any més, el dia de la Marató es farà una tómbola solidària de joguines, amb material cedit per les famílies del poble. Avancem ja les dates de la recollida a les escoles de Llavaneres: es farà del 23 de novembre al 5 de desembre, ambdós inclosos. És molt important que les joguines estiguin en bon estat. 

  • L'Escola de Música, també
L'Escola Municipal de Música col·laborarà també amb els actes de la Marató de TV3 a Llavaneres. Els alumnes de cant coral de l'escola interpretaran dues cançons dels grups Teràpia de Shoc i Amelie, per amenitzar la gran jornada solidària del dia 16 de desembre al passeig de la Mare de Déu de Montserrat.
 
  • Karaoke solidari. NOVETAT!

L'Agrupamemt Escolta (AE) Esclat ha confirmat també la seva participació amb la Marató de TV3. L'entitat organitzarà un karaoke solidari al llarg de tot el matí del 16 de desembre. Per 1 euro es podrà cantar una cançó!

Informació relacionada
La plaça de la Vila va ser el centre neuràlgic de Llavaneres, ahir diumenge, d'una gran jornada solidària a benefici de la Marató de TV3
L'organització fa una crida a la col·laboració amb el mosaic gegant, que es farà a les 13.30 hores, i que és la novetat d'aquest any
Durant tot el matí, hi haurà activitats a la plaça de la Vila
Dimarts 16 d'octubre, a les 20.30 hores, al Casal de Joves
Diputació de Barcelona
^