Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 21.02.2014
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Inscripcions obertes per al 7è Sopar del Pèsol
El sopar el servirà el restaurant del CN El Balís, divendres 25 d'abril

Sopar del Pèsol 2014El divendres 25 d'abril es posarà en marxa el programa de la 15a Festa del Pèsol i la Coca de Llavaneres, amb el tradicional sopar de gala, que aquest any organitza el restaurant Club Nàutic El Balís. En el decurs del sopar es farà lliurament del distintiu del Pèsol d'Or. Per a inscripcions, cal que empleneu aquest formulari. Els comensals podran degustar un magnífic menú, amb el pèsol com a protagonista. El preu és de 35 euros per comensal.

7È SOPAR DEL PÈSOL

Entrants

Crema de pèsols amb gambes
Cassoleta de pèsols ofegats

*****************

Segons

Suprema de lluç amb puré de pèsols i oli de pinyons
Caneló de pèsols amb botifarra del perol i crema de múrgoles

*****************

Postres

Coca de Llavaneres


*****************

Begudes

Aigües minerals
Vi negre Viña Canda de Berberana
Vi blanc Nuviana Chardonnay


*****************

Cafès i infusions

Informació relacionada
Diumenge, 27 d'abril de 2014
Dissabte, 26 d'abril de 2014
Dissabte, 26 d'abril de 2014
Divendres, 25 d'abril de 2014
Divendres, 25 d'abril de 2014
El parc de Ca l'Alfaro acull la 15a Festa del Pèsol el cap de setmana del 26 i 27 d'abril
Els germans Roca i Albert Adrià, entre els cuiners catalans que cuinen pèsol garrofal
Productors, restauradors i Ajuntament van consensuar ahir les dates en una reunió de treball
Diputació de Barcelona
^