El divendres 25 d'abril es posarà en marxa el programa de la 15a Festa del Pèsol i la Coca de Llavaneres, amb el tradicional sopar de gala, que aquest any organitza el restaurant Club Nàutic El Balís. En el decurs del sopar es farà lliurament del distintiu del Pèsol d'Or. Per a inscripcions, cal que empleneu aquest formulari. Els comensals podran degustar un magnífic menú, amb el pèsol com a protagonista. El preu és de 35 euros per comensal.
Entrants
Crema de pèsols amb gambes
Cassoleta de pèsols ofegats
*****************
Segons
Suprema de lluç amb puré de pèsols i oli de pinyons
Caneló de pèsols amb botifarra del perol i crema de múrgoles
*****************
Postres
Coca de Llavaneres
*****************
Begudes
Aigües minerals
Vi negre Viña Canda de Berberana
Vi blanc Nuviana Chardonnay
*****************
Cafès i infusions