Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 12.12.2007
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres se solidaritza tot el cap de setmana amb la Marató de TV3
Aquest cap de setmana hi ha vàries propostes per recollir fons i destinar-los a la investigació contra les malalties cardiovasculars
La Marató de TV3 2007

El concert de Nadal a càrrec dels alumnes de l'Escola Municipal de Música és ja un clàssic en la programació de Llavaneres amb la Marató de TV3, que aquest 2007 inclou altres propostes. Cites en les quals es recolliran les aportacions dels llavanerencs per fer-les arribar a la guardiola de la lluita contra les malalties cardiovasculars.

Cap de setmana solidari a Llavaneres, que un any més es mobilitzarà per fer costat a la Marató de TV3, que aquest any té com a reclam ajudar les persones que pateixen del cor.

La primera proposta arribarà dissabte 15, a la tarda, a l'envelat de Jaume Brutau. Els assistents hauran de portar monedes d'un euro i afegir-les a un mural solidari. A més, s'oferirà una exhibició de gimnàstica a càrrec dels alumnes de dos centres esportius de Llavaneres: Gym Llavaneres i Escola de Dansa Merche Rams.

Una altra novetat d'enguany és la sortida, el mateix diumenge 16, per anar als estudis de Sant Joan Despí a seguir en directe la sessió matinal del programa televisiu dedicat a la Mataró, que aquest any presentarà el conegut Miquel Calçada. Des de Llavaneres sortirà un autocar cap a TV3, però cal dir que ja no hi ha places disponibles.

Ja la tarda de diumenge, serà el torn del Concert de Nadal a càrrec dels alumnes de l'Escola de Música, a l'envelat, i també de la representació de l'espectacle infantil La lluna, la pruna, que organitza a El Casal la Xarxa d'Espectacle Infantil i Juvenil de Llavaneres. En tots dos casos, la recaptació s'adreçarà íntegrament a la Marató. 


Cartell Marató de TV3 a Llavaneres

Podeu llegir-ne més detalls en aquest document adjunt.

Fitxer: activitats_marato_tv3.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 72.62 kB

Tota la informació de la Marató de TV3: Aquí

Informació relacionada
Diumenge, 16 de desembre de 2007
A càrrec d'alumnes de l'Escola Municipal de Música
Diumenge, 16 de desembre de 2007
"La lluna, la pruna", amb Mercè Framis
Diumenge, 16 de desembre de 2007
Sortida als estudis de Sant Joan Despí
Dissabte, 15 de desembre de 2007
A càrrec dels alumnes de Gym Llavaneres i de l'Escola de dansa Merche Rams
L'Ajuntament organitza una sortida als estudis de Sant Joan Despí per assistir-hi en directe, tot el matí del diumenge 16 de desembre
Diputació de Barcelona
^